IIFA Awards 2006 in Dubai

DubaiBollywood.NL heeft op de laatste dag van februari weer een vette primeur voor je. Wij kunnen je als eerste melden dat de IIFA Awards 2006 zo goed als zeker in Dubai gehouden zullen worden. Op 14, 15 en 16 juni a.s. worden daar de zogenaamde Bollywood Awards uitgereikt. In september vorig jaar kon je hier op Bollywood.NL al lezen dat steden als Dubai en Casablanca stonden te springen om het evenement binnen te halen, toen bleek dat het niet doorging in Amsterdam. Veel van onze bezoekers gokten toen al op Dubai. De organisatie heeft uiteindelijk inderdaad gekozen voor Dubai, hebben wij van Bollywood.NL vanavond uit zeer betrouwbare bon vernomen. Wij houden jullie op de hoogte.
[Copyright: Bollywood.NL]

23 REACTIES

 1. nee beste mensen de indiase idioten hebben de nederlandse hindustanen niet benaderd voor de te houden iffa awards.
  ze hebben nederlandse lees blanke organisaties benaderd ervoor , daarom is het een grote flop geworden. de nederlandse organisaties lees blanke org. hebben helemaal geen ervaring met hindustaanse activiteiten, daarom is het totaal mislukt, maar iets anders heeft gespeeld wat velen van jullie niet weten.
  de iifa mannen hadden eerst de hindustaanen gevraagd, maar toen de hindustannen van het bedrag hoorden wat de indieers wilden hebben, vroegen de hindustannen de indieers of z gek waren geworden.
  want je moest de iifa org. 1,5 miljoen vooruit betalen om het te kunnen organisere(stelletje criminelen) en dat wilden de hindustannen niet.
  en weet je waarom niet, wel zo simpel is het je zou het nooit kunnnen terug verdienen.

  DUS NIET IN DE RUIMTE LULLEN OVER DE HINDUSTANEN ALS JE WEET HOE DE STEEL IN DE VORK ZIT

  Jay

 2. Jay.. aan welke Hindustanen zou IIFA dat hebben gevraagd er zijn volgens mij geen enkele Hindustaanse organisaties en instellingen in nederland die dat bedrag kunnen betalen Gemeenste Amsterdam wel ,dus wat dat betreft heeft IIFA het goed gedaan

  Rock

 3. Mensen laten we eens eerlijk zijn: wie geweest was naar IIFA amsterdam heeft wel degelijk opgemerkt dat de zaal 3/4 leeg was. Het was koud!! De tickets waren overbodig duur. Kom op, als de organisatoren merken dat het zo gaat in Ned, denk ik dat elke business man ned. zal vermijden!

 4. WAAR KAN JE KAARTJES KOPEN VOOR DE IIFA IN DUBAI ?
  HEEFT IEMAND INFO IN WELKE ZAAL/PLAATS HET IN DUBAI IS, EN EEN SITE VAN DUBAI WAAR JE MEER INFO OVER DE KAARTEN KAN VINDEN ?
  WANT MISSCHIEN KAN JE WEL EEN REISJE NAAR DUBAI TEZAMEN PLANNEN MET DEZE UITREIKING VAN IIFA.

 5. Ja, Jay je moet niet zomaar over Indiers komen praten want jullie hindustanen zijn ook niet bepaald perfect!En goed gezegd Rock!

 6. MARYAM JE HEBT HELEMAAAL GELIJK EN IK BEN HET OOK 1000% MET JE EENS. IFFA IN AMSTERDAM WAS WAARDELOOS WAS NIET GOED GEORGANISEERD. MIJN NEEF WAS ERUIT GEZET OMDAT HIJ EEN FOTO VAN RANI WILDE MAKEN EN TOEN KWAM BEWAKING EN HEEFT HEM TOEN ERUIT GEGOOID DUS HET WAARDELOOS OM EEN FOTO WORDT JE ERUIT GEZET DUS DAAROM MARYAM IK BEN HET MET JE EENS…

 7. heyyy een vraagje he ik ben laats ook nog naar die show geweest maar weten jullie meschien iets over doe press. hoe je daar binnen kon komen. ik bedoel het lijk me wel gaaf man. moest je er iets voor doen want mijn vriendin ze nichtje was ook een van ze.maar je weet tog ze willen je niets vertellen enzo.

 8. Wisten jullie dat Miryam een van de organisatoren was? Ze heeft heel wat verdiend aan de vreselijke dure kaarten en is dus medeverantwoordelijk voor de slechte organisatie vorig jaar…

 9. hindoestanen hebben toch alyijd een grote mond!!!!! maar kunnen toch puntje bij paaltje niets klaar maken????..!!

 10. hi
  friends
  iam latina peruvian i wanna speak whit friends
  hindustani
  please dont forget me ok

  i love sharuk all the the fans here in peru we love you
  por favor comuniquense a este email: guisell@hotmail.com

 11. hola amigos
  iam guisell this is my email guisell_zm@hotmail.com
  im latina and here in peru although you don’t believe it SHAH RUKH KHAN came to the PERU
  IN 2003 NOW here there is fans , club and communities created for young peruvians
  please i wanna talk whit hindustani
  please dont forget me ok
  i dont know speak english
  ok bye

 12. namaste guisell_zm@hot
  please all the peruvians want speak hidi

  kal ho na ho
  dilwale dullania le jange
  kabhi kushi
  raja hindustani
  and all the film are beautiful
  please
  i wanna speak really whit you there are many people here in peru that love this cinematografih i wanna have (amigos)friens hindustani ok
  comuniquense con :guisell_zm@hotmail.com
  ok namaste dios los bendiga

 13. Ik wil niet slecht praten over Hindoestanen, maar er waren een aantal Hindoestanen (met name mannen) die zich heel slecht hebben gedragen. Ik zou mij kapot schamen als ik een Hindoestaanse man was. Niet voor niets lopen al die Hindoestaanse dames naar Nederlandse mannen. Die hebben tenminste respect, geen overmatig alcoholgebruik en misdragen zich niet op zulke mooie evenementen als deze. Nederland kan zoveeel mooie evenementen plaatsen, maar dan moet het ook wel aan Nederland gegund worden. De gemeente Amsterdam heeft een aantal grote steken laten vallen. Dat heeft niets te maken met het blank zijn, maar meer met het op de juiste wijze uitdiepen van een dergelijk evenement. Een stukje ondersteuning vanuit de overheid met vergunningen, ondersteuning van overige overheden etc. Ik was er erg dicht bij betrokken en vond dat de samenwerking vanuit de bekrompen overheid erg te wensen overliet.
  De mensen van de organisatie uit alle betrokken landen hebben hun benen uit hun lichaam gelopen om het geheel toch zo goed mogelijk tot een einde te brengen.
  Met betrekking tot de kaartjes was het niet iets wat er vanuit de organisatie geregeld was. De kaartjes waren zeker te duur. Maar zoals ik al zei daar kon de IIFA niets aan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.