Aamir Khan klaagt filmtijdschrift aan

FilmFareBollywood ster Aamir Khan gaat het filmtijdschrift Filmfare vervolgen. Het tijdschrift heeft in haar aankondiging voor de Filmfare Awards onrechtmatig gebruik gemaakt van Khan’s foto, aldus de acteur die 21 miljoen Roepies ($4,5 miljoen) eist. Aamir Khan staat erom bekend weg te blijven bij alle soorten Bollywood awards ceremonies. Hij wil daar niet mee geassocieerd worden. Het tijdschrift heeft echter zijn foto en een commentaar in een promotiereclame gebruikt, waardoor het lijkt alsof Khan de Filmfare awards ondersteunt. De reclame verscheen vervolgens in de bekende Indiase krant ‘Times of India’ meldt de BBC. Naast een geldbedrag wil Aamir Khan ook excuses en de belofte dat de uitgeverij in het vervolg altijd vooraf toestemming vraagt om zijn foto te gebruiken.

9 REACTIES

 1. de verloren zoon probeert nog een beetje belangrijk te doen.

  ik vraag me af wanneer hij volwassen wordt.

  een kat in het nouw gedreven maakt rare sprongen.

  Jay

 2. geen kans voor amir . india is geen mekka waar alles verboden is . als amir zulke idieen heeft
  moet hij gauw naar mekka verhuizen .

 3. Ik denk dat aamir khan gelijk heeft en nog iets als dit SRK was dan hadden jullie wel gezegd dat HET GOED IS.
  AAMIR KHAN KEEP GOING ON 😉
  KEEP IT UP =D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.