Populaire Bollywood producer overleden

Ramanand SagarDe BBC meldt dat de populaire Bollywood producent Ramanand Sagar op 87 jarige leeftijd is overleden. Sagar werd vooral bekend om zijn TV serie ‘Ramayana’ uit de jaren tachtig. ‘Ramayana’ was één van de populairste Indiase TV series en gebaseerd op het leven van de Hindoe prins Rama.

De serie hield heel India bezig en bracht het land zelf tot stilstand. Huwelijken werden vertraagd, treinen kwamen te laat aan en sociale bijeenkomsten werden uitgesteld zodat mensen de serie op zondag konden zien. Ramanand Sagar schreef ongeveer 29 films alvorens hij zijn eigen filmproductiebedrijf in 1950 startte. Zijn firma maakte volgens de BBC meer dan 25 films waarvan 15 kassuccessen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.