Bollywood zanger naar Nederland

Weblog Hindi.Punt.NL meldt dat Bollywood zanger Hariharan binnenkort in Nederland te bewonderen is. De populaire zanger zal samen met Anup Jalota (bekend om zijn Ghazals) op zondag 13 november optreden in de Dr Anton Philips Zaal. Hariharan, hieronder te zien tijdens de red carpet ontvangst van de IIFA awards, zong tijdens de IIFA awards nog een duet met Daler Mehndi. Hij scoorde onlangs een hit met het nummer: ‘Yuhi Chala Chal Rahi’ uit de film Swades. Een deel van zijn discography is hier te zien.

Hariharan

6 REACTIES

  1. ik vod het geweldig echt ik heb er van genoten ik zal deze dag nooit vergeten het zal in mijn hart blijven voor eeuwe en i love shh echt dada xxxxxxxxxxxx-jes aan iedereen ik hoop dat jullie het ook leuk hebben gehat.xxx-jes sara

  2. De show van Hari ji en Anup vond ik geweldig.
    Ik heb een vraagje aan degene die dit leest: Heeft iemand alle liedjes gezongen door HariHaran op cd !?

    Zoja, meldt dat mij aub?!
    vriendelijk bedankt,

    dindin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.