Shah Rukh Khan in Bollywood voetbal film

Shah Rukh KhanBollywood hunk Shah Rukh Khan is gevraagd voor de hoofdrol in een nieuwe Yash Raj film. Dit wordt gemeld op de officiële Yash Raj website. De regie ligt in handen van Shimit Amin, bekend van ‘Ab Tak Chhappan’.

Volgens filmsite Movietalkies wordt het een voetbalfilm in de stijl van ‘Bend it like Beckham!’ Of Shah Rukh Khan ook echt kan voetballen is niet bekend. De opname van de film die nog geen titel heeft, start halverwege 2006.

84 REACTIES

  1. Yes!! geweldig! die gaan we gelijk zien! Eindelijk weer eens een teken dat het goed gaat met Shahrukh.

  2. Is het geen Kabhi Alvida naa kehna ??? want daar in die film is hij ook een coach en ik denk van eerder van rugby???

    Trouwens dat is geen yash raj film maar een karan Johar film!!!

    Nou jah leuk dat hij weer wat anders probeert dan de eentonige lovestory en politieke films!!!

    Succes SRK !!

  3. Wow wel cool
    dat je die e-mail hebt
    vet zeg
    maar wat ook nog leuk is is dat die iifa in marokko misschien word gehouden.
    mijn eigen land!

  4. deze mannen zijn soft guys die al zingend en rennend alleen met vrouwen te maken willen hebben.

    Maar voetballen dat kunnen ze echt niet, dat is voor de bikkel gusy en de kanjers.

    Nistelrooy davids robben etc.

  5. Ik vind het zo leuk dat hij gaat in een voetbal film spelen want ik ben zef ook gek op voetballen en ook op sharuk khan

  6. Shah Rukh Khan heeft geen uitstraling als een sporter laat staan acteur en heeft alleen in Bollywood de macht op Love story’s films waar hij tot nu toe de vruchten van afplukt als men goed terug kijkt scoort hij met zielige tranen films een goed acteur moet inzetbaar zijn in alle rollen actie,comedy,drama,thriller,misdaad,western,oorlog,horror etc!!! volgens mijn mening heeft hij veel vrouwelijke fans waardoor de mannen gedwongen mee moeten kijken.Tevens neemt hij de houding en acteer presentatie over van Dillip Kumar en Amitahb Bachchan maar deze twee acteur waren/zijn goed in lle soorten rollen om een paar voorbeelden tenoemen Amitahb(Sholay,actie)(Silsila,love story)(Naseeb,drama)(Saat Hinsustani,oorlog)(Don misdaad)(Ask triller)(Mahaan comedy) ,Voor Dillip Kumar (Kranti oorlog)(Shakti misdaad)(AAN love strory) en ga zo maar door.

    Rock

  7. helemaal met je eens Rock…eindelijk iemand die er ook so over denkt…!!! alah tobah…wat zien jullie in hem…??? tobah tobah

  8. Nou dan heb jij weinig films van Shahrukh khan gezien.
    Ten eerste is SRK een van de beste acteurs die er zijn ten tweede speelt hij heeeeeeeeeeeel goed.
    Ik denk dat jullie een beetje jaloers zijn op Shahrukh , ik denk het niet alleen ik weet het wel zeker.Hij heeft genoeg films gedaan en niet alleen romantische films.
    En ik ken genoeg mannen die hem ook super vinden en zeg me nu niet dat zij allemaal ook voor mannen vallen.
    Shahrukh khan is de beste klaar uit.
    I LOVE HIM!!!!! (oja ik ben een meisje voor het geval iedereen weer gaat denken dat ik een jongen ben)

  9. Mee eens met Rock !!! maar toch vindt ik SRK een goede acteur die nog niet echt heeft bewezen dat hij zijn eigen stunts kan uitvoeren, terwijl Amitabh Bachchan dat heeft gedaan op zijn 63 ste leeftijd in de film Ek Ajnabee !!!!

    ik kijk trouwens genoeg films van SRK en meer van Amitabh. Als men het heeft over de jongere generatie zoals John en Emraan dan weet ik er niet veel over, maar kan toch erbij vermelden dar zij nog zeker heel hard moeten werken om de titel van een goede succesvol acteur te kunnen dragen .. SRK heeft dat wel kunnen klaarspelen vindt ik dan …maar niet volledig!!! zoals Rock het daarboven heeft verwezen!!

    ciao ciao !!!

  10. ik ben het met jou eens(Amal love srk).
    hij heeft dat in devdas bewezen dat hij beter was dan MR.Dilip Kumar.Hij heeft een hele jonge leeftijd laten zien dat hij veel beter is dan die alle anderen.

  11. ik ben het met jou eens(Amal love srk).
    hij heeft dat in devdas bewezen dat hij beter
    was dan MR.Dilip Kumar,Hij heeft in hele jonge leeftijd laten zien dat hij veel beter is dan die alle anderen.

  12. Amal en Walid

    Jullie hebben mij context niet goeg gelezen of jullie hebben problemen met begrijpend lezen.Ik heb een aantal feiten met voorbeelden genoemd en een aantal films die goed gescoord hebben in India en overige landen ,wat jullie schrijven is ….hij heeft genoeg films gedaan maar je schrijft niet welke……en Devdas is een love story film dus nogmaals ,hij kan zich niet uiten in meerdere rollen dan Love story’s

    Rock

  13. Het klopt wel wat rock geschreven heeft srk khan heeft een aantal actie en comedy gemaakt maar kwam daar niet ver mee lichaamlijk is hij kort en niet atleetisch dus moet hij wel zielig doen let maar op als er weer een film van hem uitkomt en goed zal doen bij de boxoffice zal het wel een liefdes film zijn

  14. Ja hallo hij gebruikte daar ongeschikte stoffen voor zijn prestaties! die Diego Armando Maradona !

    EN trouwens hij heeft ook genoeg geoefend dat hij tot zo ver heeft kunnen schoppen in het begin !

    Hij is lichamelijk heel erg flexibel welke je bijna bij alle zuid-amerikanen hebt … dus het licht oko aan de persoon zelf hoe die lichamelijk in elkaar zit!!

  15. oh neen hoor totaal geen zorgen … boeit me niet wat hij allemaal uitspookt tijdens zijn opname, maar ik gaf mijn mening t.a.v.zijn succes die hij tot nu toe niet volledig heeft kunen bewijzen dat hij niet echt THE STAR is … zoals Rock al zei … volgens hem heb je echt poblemen met begijpend lezen .. punt uit. finito …. en ter duidelijkheid .. lees indine je het geschikt nogmaals de reakties van Vijay en Dev… het helpt je mischien wel onderweg naar begrijpend lezen!

    Trouwens Rock , vergeet onze grote ster niet, Rajesh Khanna,die toenertijd ook de macho man was … toen Big B pas in de filmindustrie kwam … want de helden tot nu toe zijn inderdaad Dilip Kumar,Rajesh Khanna en Amitabh Bachchan ..

    Ciao ..Ciao …

  16. Wat Rock geschreven heeft is na velen denk en onderzoek toch waar …Het klopt Sarukh Khan heeft alleen een Hit film gemaakt op/met liefdesfilm…Film waar hij anders heeft geprobeerd als…Ramjane..Asoka en Main Ho Na zijn niet zo geslaagt als ActieFilm van Amitahb..als Saheensha..Kaalia..Kaante en als die van..Dillip..Kranti en Shakti..Trouwes Shakti is van Amitabh en Dilip samen misschien kan amitahb een beetje acteer op actie niveau leren .
    Voor Rock thanks voor je info

  17. Beste rock als je het mij vraagt kan ik beter lezen dan jou.
    En niet alleen Devdas was een goede film, kijk maar eens naar Main Hoo na dat is bijv. een aktie film.Waar hij heel goed in speelt.
    Ik vind die film wel heel goed.
    En in Baazigar speelt hij ook niet de lieve lover.
    Nee Rock en alle andere die de films en stijl van SRK niet kennen jullie hebben het hardstikke mis.
    En jullie moeten die man eens met rust laten, zeg maar zelf hij acteert goed en ziet er hardstikke goed uit.
    En om hem te kelineren lukt jullie noooooooooit.
    Want namelijk een king blijft een king.

  18. Inderdaad je kunt beter niks zeggen.
    Jij bent gewoon een meelopertje zonder eigen mening. Die iedereen aan het beledigen is kijk eens naar jezelf want jij bent diegene die beneden haar niveau comminucieert.
    Volgens mij weet jij niet eens wat dat betekent.
    maar goed het ging over de nieuwe film van SRK en daar horen we op te reageren en niet op elkaar.

  19. main hoon naa ?? een aktie film .. yust give me a break .. wat voor aktie zie je erin !!! vertel dan Amal loves SRK …

    en praten over eigen mening , MEELOPERTJE ZONDER EIGEN MENING!!! .. ZEURKOP GA GOED LEZEN .. HOEVEEL KEER MOETEN WE JOU NOG GAAN ZEGGEN OM HET GOED TE LEZEN!!!
    HARDNEKKIG MENS!!

    Duidelijke voorbeeld van jouw dat je echt niet weet wat wij bedoelen ,want daarmee bedoel ik juist het beneden nuveau communiceren van jouw.

    yust grow up!!!

    en succes!!!

  20. Genoeg aktie meisje genoeg aktie. Van het begin tot het einde.
    Beetje op de feiten gedrukt goed zo werd tijd.
    En het word tijd dat jij opgroeit meid want volgens mij ben ik veel ouder en wijzer dan jou.
    Ik ga jou een beetje vertellen hoe de film gaat.
    Hou maar op want je maakt jezelf alleen belachelijk.

  21. Hey Amal Loves SRK.. ik wil je niet beledigen, maar jij bent de zieke hier echt waar!!! SRK de beste acteur .. in je dromen dame!!!

    Zoals ik het daar las bij Rock, farahna dev en Amitabh deewani zijn reaktie .. zijn deze sterren het wel waard.. rajesh, amitabh en dilip kumar ….

    SRK moet nog veel bewijzen om een volledig acteur genoemd te worden !

  22. Het maakt totaal niet uit of je nou veel ouder bent dan mij of juis niet .. maar de feiten blijven nou eenmaal vast een feit!!! Amitabh is en blijft nog jaren de beste ..SRK moet nog genoeg van hem leren .. hij moet eerder andere rollen accepteren dan die belachelijke liefdes rollen waarin hij telkens met zijn zielige tranen staat te huilen of gewoon zielig staat te doen … trouwens dat staat hem in principe veel beter dan andere rollen …

    Moets hij maar in LOC acteren ,,, een goed aktie film met de beste sterren in .. dan pas kan hij bewijzen wat hij allemaal kan en wat juist niet .. hij is daar nag voor neem ik aan!

    Nog andere voorbeelden?? Khakee, Kaante, Dev,Musafir en Mangal Pandey en meer … daar pas hij heus niet in … zulke kwaliteiten heeft ie nog niet!!

    ciao ciao

  23. Wat wil je nu dat ik ga zeggen?? dat je gelijk hebt. Never srk blijft mijn super ster.
    Oke goed laten we zeggen dat hij alleen in die rollen goed is.
    Nou je doet toch altijd die dingen waar je goed in bent of niet, en het allerleukste van alles is dat gewoon veel mensen hem hardstikke goed vinden.
    En zeg nu zelf hij kan wel heel goed zijn emoties tonen in een film.
    En ik zou ook graag wat terug willenb zeggen over Amitabh maar dat doe en kan ik niet omdat hij inderdaad heel goed is.
    En Shahrukh hoeft echt niks van hem te leren hij weet dawm goed hoe hij moet acteren.
    En over die leeftijd ik begon er over omdat jij grow up zei.En daar kan ik dan weer niet tegen.

  24. SRK Baadshah of the Indian Film Industry??? ……Wat maakt iemand nou de huidige Baadshah of the Indian Film Industry???? Is het de BoxOffice impact van de afgelopen jaren of zijn het great performances ?????….Als je puur naar de BoxOffice impact van de afgelopen jaren kijkt, dan is dat Shahrukh. Maar kijk je naar great performances, dan is dat Amitji. Maar in ieder geval blijkt uit de bovenstaandse interview voor de zoveelste keer, dat Amitji altijd op de achtergrond wil blijven. Hij is nooit arrogant en blijft altijd bescheiden !!!
    In zijn jonge jaren (de jaren 70 en 80) als acteur, was Amitji ook altijd heel bescheiden en hij noemde zichzelf ook nooit the Baadshah of the Indian Film Industry. Hij zei altijd dat Dilip Kumar dat was. Groot respect voor Amitji dat hij zoveel respect toont voor zijn collega superstars.
    Toen Amitji gekozen werd tot the Superstar of the Millennium, zei hij heel bescheiden. Nee, dat ben ik niet.
    Toen Filmfare Amitji the Best Actor Award of the 20th Century gaf, reageerde hij heel bescheiden. Ben ik dat?
    Toen Amitji onderscheiden werd met Padma Bhushan en Padma Shree, zei hij; heb ik dit wel verdiend???

    Genoeg gezegd!

  25. Amal Loves SRK

    Jou mening uiten en een feit realiseren is te ingewikkeld voor jou waarschijnlijk is educatie ooit een minpunt van jou geweest.
    Jij irriteert kennelijk meerdere bezoekers van deze site,als je daarmee doorgaat dien ik persoonlijk een bewzaar bij de Administratie van het betreffende site om jou commentaar de verwijderen.

    The Rock

  26. Nou ja zeg wuie probeert hiet=r juist mnensen te sussen.Maar hoef niet joh ik weet niet wat ik anders zeg dan alle anderen maar goed ik weet al genoeg ik ben hier niet gewenst nou dan ben ik voorlopig ook niet meer op deze site,.
    het beste.

  27. Ik ben geen ster dus hij mag wel de beste zijn .. hij is aan het acteren en niet ik!

  28. Naar aanleiding van een kennis, dat er een persoon geschreven had ter vergelijking van duo Dillip/Amitabh ten opzichte van Sharukh(In dit geval persoon Rock) deel ik mee dat zijn idee en denkwijze helemaal niet slecht is,het is gebasseerd op feiten en een reeël idee heeft gecreeërd voor een aantal directeors als veteraan bollywood fan wil ik jullie op de hoogte brengen dat de Film waarover Rock geschreven heeft nl:Shakti in de jaren 80 vier Filmfare Awards winner was 1 als Best Film 2 Best Actor:Dillip kumar 3 Best screenplay:salim-javad 4 Best sound recordist:P.Hari kisan en buiten dit alles zaten miljoenen mensen op deze film te wachten om te zien idereen wilde deze duo op het witte doek zien met andere woorden het zou mij niet verbazen dat wat er in die tijd de twee besten waren Dillip en Amitahb wat nu Amitahb / Sharuk is dat er een film uitzal komen met deze twee als Actie helden of een remake van deze film is geen uitzondering er is een heleboel film onder de remake van amitahb om mee te biginnen Film :Don wie gaat de rol van deze man spelen dat is Sharukh en als de remake van film shakti gaat komen dan is het idee van Rock zeer geslaagd en compliment waard
    Soekhoe .D

  29. Eyyzz allemaal goed lezen Amal Loves Srk en de rest die voor shahrukh khan zijn hebben allemaal gelijk!!!
    shahrukh khan is gewoon de beste !!
    en hij hoeft echt niet te leren hoe hij moet acteren als hij dat moest dan zou hij nu neit een acteur zijn een zangeres hoeft ook neit te leren hoe zij moet leren want dan moet je al kunnen leren !!!
    en sorry hoaar maar amitabh is owk goed en owk al moet shahrukh dingen leren ik denk dat amitabh hem echt wel helptt duss wrm discuseer je ??
    Shahrukh Khan is Gewoon de bestee;)

  30. solo para los que entienden el español,amigos todos elogiar a todos los artistas del cine hindu desde el mas joven hasta el mayor de todos admiro mucho a amitab bachaan y sharuk es mi idolo muy buen actor pero aqui en peru no se encuentra muchas peliculas hindu espero conocer a alguien que me envie letrs de canciones o cosas similares gracias
    anjalys604@yahoo.es

  31. eej mensen,
    mehtap heeft ook inderdaad gelijk mang..
    shahrukh khan isz de alle alle beste van
    alle acteurs..hij isz gewoon heel erg tof
    en ook heel erg knap..maar hoe gaat die film
    heete die hij gaat spelen??want dat kan ik nergens vinden:S:S..
    xxxxjeszzz shahrukh khan lover

  32. Waar praten jullie nog over. het is overduidelijk dat Amitabh die jullie (boven) zo goed vinden niks is.Hij kan geen andere rol dan een owe boze opa spelen.SRK heeft veel rollen gespeeld.De ene keer serieus de andere keer lollig.Hij is beter dan wie dan ook.

  33. He mensies Srk is egt goed in een woord de beste en zelfs Amitabh zei SRK is een betere acteur dan ik ooit ben geweeest en dat is niet beseiden dat is de waarheid ohk SRK treed oversal in Amerika op en heeft Amitabh dat ooit gedaan en inderdaad Srk is veel beter in Love rollen dan Actie rollen maar denk is goed na Wat is bollywood nou eiglijk zonder de Lovestory’s. Ooit in hollywoood een film geziend als Veer-Zaara Kuch Kuch hota hai Dilwale Dilhainia le jayenge want trouwens allemaal alltime blockbusters ziujn Klaar SRK is the best

  34. Para SRK : Desde Lima-Perù te saluda una de tus fervientes admiradoras. Estoy con ansias esperando tus peliculas`para el año 2006, que claro seràn como siempre exitosas, besos para ti SRK y suerte para el OSCAR con tu pelicula PAHELI, Dios te bendiga….

  35. amitabhachan deewangi jij bent gewoon een rare mens srk maakt veel meer acties dan jij denkt
    jij hebt meshien maar een paar film van hem gesien daarom kletes je uiut je nek

  36. hey hey mensen alles kits met mij wel
    ik wil egt scharukh zien voetballen en ik wil ook in de film met hem spellen voetballen voor al.

  37. hoi hoi ik ben een turkse meisje die gek op indisch film is + natuurlijk shah rukh khan maar helaas weet ik niet zo goed als indisch mensen welke filmen de beste zijn en daarom vraag ik of er iemand is die de titels van leuke films voor mij op kunt schrijven en sturen naar mijn e-mail (yelken_2@hotmail.com) alvast bedankt (liever love stories )

  38. ers el mejorartista te admiro ati y alos artistas como kajol ella y tu hacen muy buena pareja

    se despide con amor thalia

  39. hey hey.iedereen.
    shahrukh is gewoon de beste.het maakt mij niet uit wat iedreen zegt.hij kan heel goed acteren,of het nou een romantieshe film is pf niet hij is gewoon de beste acteur van de hele wereld.
    ik geef heel veel om shahrukh.dus.als je wat tegen shahrukh hebt amitabhbachchan diwanagi dan moet je maar oprotten en niks schrijven ok.
    amitabh bachchanm is een geweldige acteur maar ik vind dat shahrukh in 15 jaar heel veel heeft bereikt en nog alleen.
    dat vind echt heel erg knap van hem en daarom is hij gewoon de beste en hij zal altijd de beste blijven.
    ok byeeeee

  40. Zelf heb ik eigenlijk weinig toe te voegen over the “Shahenshah of Bollywood” Amitabh Bachchan. Hij werd gekozen tot de Superstar of the Millennium. Filmfare gaf hem Best Actor Award of the 20th Century. Hij is onderscheiden met de Padma Bhushan en de Padma Shree. En vroeg of laat zal hij ook de allerhoogste onderscheiding in the Indian Film Industry “the Dada Saheb Phalke Award” krijgen.
    Ik plak hieronder een paar stukjes uit diverse artikels over BIG B.

    The Star of Stars Amitabh Bachchan is the greatest icon ever to grace the Indian silver screen. He’s been crowned the biggest film star in the world, but movie legend Amitabh Bachchan has no illusions — and no regrets — about the limitations of his fame and celebrity.

    Amit Shrivastava (Amitabh’s birth name) was born in Allahabad, India on Octorber 11, 1942. The boy was destined to be India’s biggest superstar ever. Today he is famous all over the world as the Big B of Bollywood. He is the legend of Hindi cinema. Whenever history of Bollywood would be written, Amitabh Bachan name would be on the top. He still has great fan following, more then even his son. No need of mentioning his films. Mostly, all his films during his peak time were successful in Box Office.

    Amitabh Bachchan feels absolutely overwhelmed by the response Black has fetched. “I haven’t experienced anything like this in my entire career. It’s almost as if I’m starting anew as an actor. The kind of words and praise I’m hearing for Black has rejuvenated me.”

    Enthused Tamil superstar R Madhavan says, “He has made all of us actors in this country look so small! With this one performance in Black, Bachchan has made all of us look like bachchas (kids).

    “I’ve categorically stated on my website that Black and Mr Bachchan have proved that what the rest of us are doing is nothing in comparison. I don’t want to go back to my usual shooting after Black ,” said Madhavan.

    Meade has written, “Your performance can only be described as that of the magician, the alchemist that transforms everything he touches… What is most wonderful for me is that the role not only allows some truly magical expression of your artistry and creativity but also captures something onscreen that can only come from your own soul.”

    Karan Johar about Black
    “‘Black’ is the best film I’ve seen in my life! Amitabh Bachchan’s is the best performance I’ve seen by a male actor. And Rani Mukherjee? My god! When I remember how I’d scream instructions at her during ‘Kuch Kuch Hota Hai’, I wonder what I was doing! Rani has surpassed not just her contemporaries, but almost everything done by actresses in our cinema in the last 50 years.

    Amitabh on Koffee With Karan!
    Karan Johar: If there was another name for cinema… it would be Amitabh Bachchan!” states Karan Johar as he welcomes the Big B on his popular television show Koffee with Karan.

    Amitabh is the best star actor entertainer of all the time due to his performance
    Lees hier ook reacties van mensen http://www.rediff.com/entertai/2002/oct/10disc.htm

    Impressed by ‘Black’, Shahrukh touched Bachchan’s feet

    Impressed by Amitabh Bachchan’s acting in ‘Black’, Shah Rukh Khan touched the superstar’s feet after the film’s screening at the IMAX multiplex in Mumbai.

    He may be called the Baadshah of Bollywood, but Shahrukh bowed to the incredible Big B after seeing Black.http://www.apunkachoice.com/scoop/bollywood/20050207-3.html

  41. nouuuuuuuuu
    ik vind srk beter dan Amitabh Bachchan.
    srk is de best !!!(afgekort)
    lang leven srk en Amitabh Bachchan.
    srk heeft kanker ziekte, hoop ik niet maar is dat waar ???????

  42. Ik weet of die amitabh bachchan fan wel weet waar die over praat. SRK heeft binnen 6 films laten zien dat hij meer waard is dan Amitji had laten zien in 17 films, allemaal flops overigens. Met alle respect voor Amitji, maar hij heette in elke film Vijay en speelde altijd dezelfde politieagent die vechtte tegen het kwaad. Ook niet echt variatie he.

    SRK in zijn eerst 5 films, komedie( raju bangaya gentlemen= HIT) Thriller ( Baazigar + Darr = HIT) Love Story ( Deewana = HIT) Situational komedie ( KAbhi Haan Kabhi Naa= HIT)

    Leer eerst kijken naar wat een persoon heeft gedaan in het begin van zijn carriere en kom dan commentaar leveren.

    Amitji mag dan wel goed zijn, maar hij speelde wel altijd een politiemannetje of een mannetje uit een dorp die als enige opstond en ging vechten tegen het kwaad of onrecht.

    SRK komt elk jaar in ieder geval met verschillende films, iets dat Amitji zich ook heeft voorgenomen.

    Er is hier zeker sprake van Jaloezie.

    SRK heeft geen ziekte, die man van radio rotterdam spreekt altijd slecht over SRK en heeft nooit bevestiging. Ik zeg toch ook niet elke week tegen hem dat zijn nana is overleden.

  43. ik vind shah rukh khan de beste actour.
    want hij is zelf cool en hij speel veel leuker dan andere actour.HIJ IS THE BEST.
    ik ben eens met fardin hij is beter dan Amitabh Bachchan.

  44. Ik heb die film al heel vaak gezien heb hem ook thuis vind hem geweldig en the outer world vond ik ook erg leuk.

  45. Eyy alle haterss en praterss kunnen de pott op verpeste dikkhoofdenn,

    ik ben een marokaanse jongen,en ik ken geen onderscheid…dus ik kies geen kante ofso..maar wollah SRK hij is kk erggg,hij is egt lauwe acteur,ik zeg dat eerlijk heb genoeg films van hem gezien.Dus die rock en die andere flikkers..box je zelf tegen izen muurrr ofso…komen jullie praten, ga zlef proberen te acteren en films maken…kijken hoe mensen over jou gaan praten ..eyy rockk als jij op de podium gaat staan ,gaan ze met rockss gooien ,alleen om het manier van jou denkwerk ..zebiee, tabon jemakk…srk is gewoon THe best…

  46. Als ik het goed kan lezen staan er hardstikke veel mensen achter me hahahahahahah zelfs mijn eigen volk dank je Saidmorocco en all the rest hahahaha Shah rukh is the best!!! No matter wat de andere van hem denken.

  47. ik vind shah rukh khan de beste van iedereen en ik denk dat Amitabh Bachchan iets voor shah rukh khan moet leren
    want SRK is de beste genoomt van india en van London en ik zeg dat SRK speelt beter dan Amitabh Bachchan en als jullie jaloers op hem zijn is jullie eigen probeleem
    Amitabh Bachchan is de slechte van de actours
    jullie zijn gewoon jaloers dat shah rukh khan de beste is
    Amitabh Bachchan is nu oud hij kan niet zo mooi films spelen maar shah rukh khan wel
    hij speelt heel erg mooi film en hij is de beste

  48. OOOOOOOOYEEEE super van je kareena echt goed gezegt man ze zijn gewoon jaloers !!
    maar is hun eigen probleem goed zo super van je
    😉

  49. hola creo que eres una persona tan especial y que me gustaria mucho conocerte. tanto es mi anhelo queme he enamorado de ti

  50. dank je Marjam je hebt gelijk ze zijn jaloers op shah rukh khan ik vind shahrukh gewoon heel erg leuk hij speelt heel goed maar Amitabh Bachchan kan ook niet goed spellen daarom haat ik hem
    maar shahrukh hou ik heel erg
    als jullie jaloers op shah rukh khan zijn is niet mij pribleem en ook niet iemand anders
    maar als jullie jaloers zijn op shahrukh khan is Amitabh Bachchan toch niet jaloers op shah rukh khan
    jullie moeten meer film van shah rukh khan kijken niet van Amitabh Bachchan
    omdat Amitabh Bachchan is nu heel erg oud
    ik vond vroeger Amitabh Bachchan ook beetje leuk
    ik vind de oude film van hem leeuker dan de nieuwe
    waarom schrijven jullie niet over hoe Amitabh Bachchan is
    HIJ SPEELT NIET GOED
    hij is gewoon slecht

  51. Ik reageer effe neutraal maar ik vind het niet kunnen dat kareena hier schrijft van : jullie moeten meer film van shah rukh khan kijken niet van Amitabh Bachchan,
    omdat Amitabh Bachchan is nu heel erg oud.

    ik vind elk kijker bepaalt voor zich zelf wie wat wilt kijken en “jij” niet komt zeggen hier dat wij speciaal films an SRK moeten kijken en niet van “jan” “piet” “klaas”!!

    Ik kan best goed egrijpe 3at jullie hier fan ijn van SRK .. mooi hij is ok goed, maar vind het niet kunnen dat je Big B hier komt degraderen, want dat is erg laag!!

    En ik vind als je een ster niet goed vind hoeft je zjjn/haar films niet te kijken als je hun zo haat en hoef je het ook niet te zeggen dat je hem of haar “haat”!!

    “Haat”: heeft een heel ander betekenis dan “niet mogen” en of “niet houden van”

    toevallig vind ik films van bepaalde sterren ok niet leuk .. of laat me effe duidelijk zeggen:bepaalde filmsterren maken meer rubbish films.. maar ik zeg nooit dat ik hem of haar haat .. want zal zijn dat die film zo lelijk is gemaakt maar de andere volgende zijn weer heel leúk om te zien …

    bij deze resecteer ik jouw mening over Big B:
    “HIJ SPEELT NIET GOED”.

    maar opzich vind ik dat hij een van de beste is tot nu toe … hij krijgt zoveel aangeboden en worden er zelfs films gemaakt die speciaal vor zijn karaktertype en zijn persoons gebonden is …

    verder mijn excuses als ik wat vrkeerd hebt gezegd .. corrigeer me dan snel!!

  52. sharukhan vindt ik de beste hij kan heel goed actren en hritik roshan is ook goed man ik heb alle filmns van hun gezien somiige films moest ik huilen egt waar maaar sharukhan is the best okey wil jullie mijn msn mijn msn heet mocro-boy5@hotmail.com

  53. Ik vind shahruk personelijk niks, maar hij acteert super goed!

    Op mijn site staan ook nieuws over bollywood, de nieuwste films enz. 🙂 neem maar ff een kijkje

  54. hey shar rukh khan.ik kan niet leven zonder naar je films te kijken ik weet het niet maar ja ik mijn vriendinen zijn fan van jou doe zo verder je verdient het ik heb gehoort dat je moslim bent goede keuze jong maak voor ons nog veel films aub en dada xxxxxxxxx-jes sara

    love shar rukh khan.

  55. weetju wat shahrukh is gwoon the beste, jullie moeten gwoon ophoude met al dat geseik jaa… en shahrukh hoeft niks te bewijzen ofsow hij is the beste… hij doet het allemaal goed!!! pun uit.. de gene die daar problemen over maken, zijn gwoon dik en dik jaloers op wat srk doet en presteerd.. dusss..( MazZle

  56. srk is heel goed
    ik heb geen een film van hem gemist.
    alles heb ik al gezien
    en srk khan zelf heb ik als echt ook gezien met aishwarya. hij is niet alleen een goede actor, maar hij is ook een hele goeie mens. en de beste film van hem vind ik eigenlijk alle filmen. maar kabhi khushi kabhi gham vind ik het beste
    srk is the best
    groetjes Janan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.