IIFA Bollywood Awards in Marokko?

Nu bekend is geworden dat de zesde editie van de IIFA Bollywood Awards niet in Amsterdam zal plaats vinden in 2006, worden de bewegingen van de IIFA organisatie nauwlettend in de gaten gehouden. Bollywood.NL kan je melden dat Marokko een serieuze kandidaat is om als gast op te treden voor de IIFA Awards 2006. Niemand minder dan Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft de IIFA organisatie voorgesteld om de volgende editie in de stad Marrakech te organiseren.

Een delegatie van de IIFA heeft daarom vorige maand een bezoek gebracht aan Marrakech. Daar hebben de IIFA vertegenwoordigers gesproken met burgemeester Omar El Jazouli, die enthousiast is over de komst van de Indiase film awards naar zijn stad. Marrakech heeft ervaring met dit soort festivals, omdat zij sinds 2002 elk jaar het ‘International festival of Film of Marrakech’ organiseert.

Zover is het nog niet want ook anders steden zijn nog in de race om de IIFA Awards in 2006 te organiseren. Volgens Bollywood.NL moet Marrakech nu nog concurreren met steden als Caïro (Egypte), Rome (Italië) en Manchester/Yorkshire (Engeland).
Copyright © 2005 Bollywood.NL – All rights reserved

28 REACTIES

 1. Als dat zou is, dan heb ik die prijsvraag gewonnen:D:D k hoop dat t in marokko wordt gehouden:p

 2. Hallo mensen ..
  Hier iets interessants voor de Bachchan fans …

  Klik op mijn naam en dan kan je je stem uitbrengen voor het persoon van het jaar 2005 ..en daarvoor heb ik in het bijzonder natuurlijk Mr. Amitabh Bachchan voor geselecteerd!!!

  Dus neem effe de tijd om op hem te stemmen!!

  maar vergeet niet dat je je stem gelijk moet bevestigen door naar de aangegeven emailadres te gaan en deze uiteindelijk te bevestigen,anders telt je stem niet mee!

  Succes!!

 3. Je kan ook stemmen op Shahrukh Khan:P:P
  Maar heel jammer dat het niet in Amsterdam word gehouden
  Gelukkig ben ik dit jaar geweest.
  Mensen die niet zijn geweest…jullie hebben egt heel wat gemist!!!
  Maar ja wie weet in de toekomst komen ze nog een x over een paar jaar;)

 4. en mijn land inshallah.
  Waar kun je stemmen dan natuurlijk stem ik dan op Shahrukh kahan he is immers the best of the best!!

 5. Beste mensen waarom zo negatief over Marokko en zeker Marakesch je moest eens weten wat voor prachtige stad en land Marokko is en geloof me als het Marokko wordt Insha ALLAH dan weet ik zeker dat IIFA BOLLYWOOD AWARDS hier zeker geen spijt van zal krijgen en vergeet een ding niet de Bollywood acteurs zijn heel erg populair onder de Marokkaanse bevolking.

  Met ALLAH zijn wil wordt het in Marokko gehouden Insha ALLAH.

  Tot de next time

 6. Ik denk dat het in Marrokko een succes wordt door de grote kijkcijfer!!! maar of dat werkelijk wordt bewezen daar moeten we effe wachten ..

 7. ik vind marokko niet egt geschikt voor een awards!!
  doe dan maar weer in amsterdam ofzo..
  of ergens in amerika of wat dan ook
  srk is the best!!
  stemmuh..!!

 8. Peeps,

  Weten jullie soms of het nu bevestigd is waar IIFA AWARDS 2006 plaats vindt? Want als het in Europa is wil ik kaartjes halen natuurlijk.. En voor de echte fans maakt het niet uit, waar het gehouden wordt, of het nu marokka is of italie..We don’t give a damn!

  En inderdaad IIFA AWARDS 2005 was echt kill da place!!

 9. ik ben zo blij in mijn land gewoon ik hoop dat ik dan ook kan en ja natuurlijk ik stem ook op shahrukh maar ik had ook marokko hoe weet je of je hebt gewonnen of niet

 10. Ik stem voor Bnnik.
  Waaom Bunnik?
  want B van bolly + B van Bom = B van Bunnik en ook belangrijk, ik woon in bunnik, en 2e letter van mijn naam begint ook met B
  het heeft dus iets vind je van niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.