Nieuwe Miss Engeland in Bollywood

Hammasa KohistaniDe 18-jarige studente Hammasa Kohistani, geboren in Uzbekistan en opgegroeid in Afghanistan, is gisteravond gekroond tot Miss Engeland. De brunette, die zes talen spreekt inclusief Russisch en Perzisch, werd geselecteerd uit 40 andere deelnemers.

Het is de eerste keer dat een vrouw met een Islamitische achtergrond de titel Miss Engeland mag dragen. “Ik schrijf geschiedenis en ik ben daar blij om. Hopelijk ben ik niet de laatste” aldus de brunette. Hammasa, ook wel bekend als Miss Maya van het Aziatische modehuis Maya dat haar heeft gesponsord, kreeg meteen een rol aangeboden in een nieuwe Bollywood film. Welke film dat is en of zij die rol heeft geaccepteerd is nog niet bekend.

98 REACTIES

 1. Heyyy..wat denken die k**o islamitische gasten nou vanzich zelf man….ze is een mooi meid en als ze verdient de titel van miss engeland. Het moet een keertje godverdomme ophouden met al die opmerkingen van die k**lo gasten. Ik zelf ben islamitisch en begin gewoon een hekel te krijgen in die soort gasten die het voor de totale islamistische wereld verpesten!! May Allah bless her!!

 2. Vergeet niet dat de (ook islamitische) maffia veel over de Bollywoodfilms van tegenwoordig te zeggen hebben. Denk aan de aanslagen op de verschillende acteurs waarvan de vader van Hrithik Roshan bijna het loodje had gelegd.
  Dat deze Miss een rolletje heeft gekregen is mede dankzij…maar we wachten af.

 3. johm abraham is half hindostaanse en irannse dus niet turks.en trouwens niet alle hindostannse vrouwen zijn mooivan 1 miljaard is alleen maar een paar mooie tussen.

 4. nee ik ben niet turks.want als het zo was dan kende ik niet de hindostannse films want die zijn niet zo egt overal ter wereld beroemd.alleen een paar landen en waarvoor heb ik bril nodig ?als je voor de sgoonheid van hindostaanse vrouwen bedoelt dan heb ik gwn gelijk.als je naar een gwn indier kijkt zijn ze gwn lelijk en daar kan ik nix aan doen.
  jullie trouwens ook niet.
  en Amitabh Bachchan deewani wie overdrijft nou hier jij of ik?jij natuurlijk dat zegt je nickname.

 5. volgens mij schaam je je om je afkomst te zeggen .. dont worry we don,t care … en natuurlijk overdrijf jij .. zoals hij zei die india lover.. HEB jE ECHT EEN KK BRIL NODIG LIMA!!!!!!! en ga eerst beter nederlands leren schrijven .. kom je ons hierzo kommentaar leveren .. jo pieter … ik ben een echte Fan van Amitabh Bachchan .. ik overdrijf niet .. awuhahwuhahw …

 6. ik sgaam helemaal niet van mijn afkomst.om te bewijzen dat het niet zo is ik ben half afghaans en russisch.alleen jullie denken dat jullie veel beter zijn dan andere mensen.en trouwens ik woon in nl 2 jaar dus ik vind het egt knap dat ik sneller geleerd heb.en trouwens commentaar is met een C en niet K.hou die advies voor je zelf.als je naar india gaat koop dan een bril dan zie je het misgien wat ik bedoel.
  en india lover je zei dat zij waardeloos maar ze kan meer dan 10 hindostaanse vrouwen het kunnen.ze kan 6 talen spreken wat kan een hindostaanse?alleen maar zeuren.jullie zijn waardeloos als je engels niet kunt spreken in india krijg je niet zo goeie baan.wij hoeven dat niet.
  en trouwens jullie indier heeft gesmeekt of ze in bolly wou werken.zij niet.in india zijn er niet zo veel knappe mensen daarom vragen ze aan buitenlanders.geef het toe

 7. oh echt kommentaar met K???? is het mischien dat russisch woorden boek van jouw eigen namaak … ken je wel eens OUD NEDERLANDS nee he .. kom dan niet zeuren hier .. and for ur kind information … waarom moet ik speciaal naar india om een bril aan te schaffen … hahaha ,, ik ben Surinaams hindostaans sweety dus dont mess with the surinamese … en hebben over de taal dat zij kan spreken .. messtal kunnen surinamers meer dan 6 talen … purtugees, spaans, nederlans, engels, sranang tongo, hindi, frans, duits, surnami hindi en urdu .. kan je wel tellen of moet ik gelijk erbij vermelden dat er nu in totaal 10 talen zijn die de meeste oudere Surinamers kunnen spreken en eventueel schrijven .. missy .. je hebt nu ook nog ghanees en cantonees erbij die beroemd wordt onder de Surinamers … en spotten toch niet dat wij miljoenen talen kunnen spreken,, ben genoodzaakt te vertellen omdat jij zo achterlijk doet mens.

  ik zeg niet dat ze waardeloos is … maar dat merken we wel … waar en bij welke directors ze wordt aangenomen. Zij zal Nandita Das heus niet kunnen inhalen , laat staan die Rani Mukherjee… maar well see.

  hou je praatjes maar voorlopig voor je zelf .. ze is pas komen kijken.

 8. ja wij hindoestanen houden ons tenminste bezig met zinnige dingens en ga ons alsjeblieft niet vergelijken met de hindoestanen van India, want daar zijn de Surinamers niet vandaan maar van Suriname jo PINO LIMA ..als wij de moeite deden en echt zo naar Bollywood wilden dan zag je wel enkelen daar .. but we have our own Dignity ,,,tenminste spreek ik voor mezelf als Surinaams/hindoestaans Nederlander.

 9. jongens geen ruzie maken
  of je nu maroc,turks, somalies, hindu, surinamer, indo noem maar op
  jullie hebben 1 ding gemeen
  jullie houden van BOLLYWOOD FILMS
  hahaha
  owjah jullie zijn ook mensen

 10. nou Amitabh Bachchan deewani weet jullie waarom jullie zoveel talen spreken?nou je zijn zwak de europenen hebben jullie land vroeger veroverd.dus jullie zijn niet originaal.jullie bestaan uit andere volkeneren.en vertel mij hoeveel talen jij kent.het interresseerd me geen fuck wat ze allemaal kunnen spreken.nou je sgaamt vast om te zegen dat je uit india bent daarom kies je een andere land.
  en rani ik ben met je eens maar hij begon met ruzie te maken dus ik wil laatste woord hebben.
  en geen advies meer aan mensen geven want je loopt 8er.ik hoef geen oud talen zelfs niet latijns.
  pashultinagooi Amitabh Bachchan deewani

 11. jaja als jullie niet echt een goed antwoord kunnen geven beginnen jullie uit te schelden .. waarom moet ik me schamen dat ik van Suriname ben ..heb je weleens gehoord dat er ok hindoestanen in Zuid amerika wonen??? ZEKER NIET!!! en niet alleen daar maar over heel de wereld… laat mij maar niks zeggen over succes!! vandaar dat achterlijk antwoord … mijn overgroot ouders zijn zelf vandaar nou en .. tenminste is het een heel rustig land zonder die achterlijke disciminatie en die idiote muslims terroristen.Wij leven in Suriname in Harmony en vrede met elkaar en een ieder elk bevolkingsgroep ondersteunt elkaar .. ja het interesseert je geen moer, maar denk eens na voor je iets stoms uit je bek prompt ..

  en zegggen over zwak, omdat wij zoveel talen spreken .. denk na idioot . wat ik eerder zie .. wij leven in harmony en vrede dus doen wij de moeite om elkaar te leren kennen en begrijpen en daardoor leren we elkaars taal ook .. zo open minded en gastvrij zijn wij Surinamers onder elkaar .. niet als jullie Russen/afghaan of wat je ook mag wezen.

  En ik denk er zijn een heleboel landen vroeger veroverd, maar het enige wat ik nu kan doen is alleen jouw zitten uitlachen, want ik zie niks mis mee.

  probeer me dus niks wijs te maken met je opmerkingen voor ons Surinamers …

  Succes !!!!

 12. zwakkeren schelden of benaderen anderen in een ander taal die anderen niet verstaan,want ze weten dat zij nu niet kunnen reageren zo als op deze … pashultinagooi … weet niet wat het betekent maar hoop dat het positief is bedoeld … Zoals ////Succes???

  Affijn ik kap ermee … ben het ook al zat …

  Succes Meiden en Deewani is vrouwelijk … dus geen hij maar ZIJ …. zie hieronder ..

  >>>

 13. iemand is boor geworden.zie als je over iemand anders volk begint te sgelden wordt je boos.dat was ook zo bij mij.en nu wat ga je doen iemand in elkaar slaan.
  wat is jou geloof dan of heb je geen.

 14. boos ???? en ikke??? heus niet hoor !!!!
  Trouwens ik vind het gewoon interessant het uitwisselen van gedachten met elkaar op deze manier .. maar met nog meer respect anderzijds …

  en mijn geloof interessert niemand … ik geloof in mezelf. en weet wat de goede stappen tenminste voor mezelf zijn dan .. en niet voor anderen daar ga ik niet voor .. maar herinner het wel aan indien er ergens opstand is!!!!

  succes!!!

 15. eyy ben heel benieuwd, ik ga cker kijken naar haar film als tie uitkomt.. en ze is best knap meisje ,,, Go GO gurl

 16. wat zitten jullie ruzie te maken over nixx en hindustaanse mensen wat zijn jullie togh jaloers dat er ook een AFGHAAN bij komt …haha pas maar op er komen wel meer:P ik vind haar niet lelijk,,enn John hij soo sexyy en knapp ga niet beginnen over hem..en wat een belediging dat jullie hem een turk noemen Tazz…hij is mijn sgatt haha byess

 17. er werkt al een afghaan daar namelijk Celina jaitley.en ook fardeen khan.
  ik vond het ook leuk om et jou ruzie te maken

 18. ja ja echt wel .. Johnny boy is echt kei goed .. hij is inderdaad leuk .. hij was in film Dhoom en Aetbaar echt toppie mang!!!!

  he is a very cute guy !!!!

 19. ik vindt Rani Mukherjee veel mooier dan Karishma en Ashwarya .. mijn mening .. en anderen vinden weer Ashwarya het mooist ..nou jah .. een ieder zijn of haar eigen keuze van smaak…

 20. jah vind ik ook ik vind preity knap en lauww zij heeft zelfde lach als mij ,,,:P:P bij mij gaat ook me wang so binnne :P:P

 21. Turken kijken al jaren naar Bollywood films of niet???? ik sta verbaast hoe ze erover praten .. volgens mij kijken ze meer films dan wij nerderlandse hindoestanen echt waar!!!!

  Zelfs de turken hier kijken razend veel .. nou mischien niet allemaal maar tenminste degenen die ik ken praat constant over films van Bollywood …

 22. oh ja die ben ik echt vergeten te vermelden .. inderdaad …maar dit is echt het bewijs dat Bollywood steeds meer bekender wordt in geheel Europa en straks wie weet waar ze meer kunnen belanden ..

 23. ik vind bollywood films ook helemaal topie daar kunnen eerlijk gezegd onze marokkaanse fantazie filmpjes niet tegen op.
  En hollywood films vind ik ook niet echt zo heel goed meer.
  Maar mischien komt dat ook omdat ik Shahrukh khan zo goed vind.

 24. ja shahrukh khan is the best!!! beterr dan hem ken ik niet…hij is gwn goed in alles the topp en niet alleen turken en marokkanen kijken,, ook AFGANEN die kijken hoor:P en voor mij is het zelfs me tweede taal geworden urdo pratenn ik kan wel goed!! enn vind het ook EGT leuk gwn..

 25. he is celina jaitley een echte afghaan en fardeed khan nnee toch of wel en za jah hoe wet je het dan

 26. ik heb het op een site gelezen.en daar stond dat haar moeder afghaanse was en haar vader punjab,dus half afghaans

 27. heb je tegen mij.als dat zo is gaan dan naar de site.dat is:www.imdb.com. jij weet hoe je mij boos kunt maken.ouwe man

 28. nee lima niet tegen jouw .. er was een reaktie van ene xxx en die is hoogst waarschijnlijk verwijderd !!!!…. dus een groot misverstand die hier niet te bewijzen valt … daarom moeten ze niet altijd alle reakties verwijderen .. de beheerder moet eens lezen wat wel weggelaten mag worden … ze konden best wel bij deze mijn reaktie ook weglaten .. dan hoefde je niet zo boos te zijn Lima!!!

  mijn excuses !!!

  trouwens ik ben een jonge dame en geen oude man!!!

 29. hoi mensen ik vind haar mooi!!!!!!!!!!!
  allen ze is te dun vind ik!!
  wat maakt nou uit of je afghaan bent of somaian of hindoestaans
  we zijn allemaal mensen!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. yah you are right RG vind ik ook maar er zijn nog steeds van zulke figuren hiero die nog steeds onderscheid maken van mensen ..

 31. dan negeer je ze gewoon preity!!! ze zijn het niet waard … waarom spang je je dan?? geen koppijn joh!!!

 32. ik weet met zulke mensen verspil ik ook me tijd niet maar gwn weetje soms krijg je de neiging om hun een lesje te leren weetje maar goed het boeit mij niet !!!!

 33. jongens jongens hey wat een oorlog hierzo men kom un rustig er is al ellende genoeg op de wereld maar jah dame is mooi gun het haar ook eens een keer jah wil je die verhalen die ik lees tjonge tjonge hey ik wens haar veel geluk en veel plezier in haar leven toe iedereen trouwens take care

 34. Amaai, ik kom toevallig hier op deze site terecht en las net wat commentaar van de anderen. Ook wil ik graag even mijn mening delen, Lima je hebt ongelijk! Je moet leren respect hebben voor alle culturen en niet afkomen met dat kinderachtig gedoe. Amitabh Bhachan Diwani, ik geef jou 100% gelijk! Ik zou ook zo gereageerd hebben. Tenslotte vind ik dat we volwassen mensen zijn en zeker niet op deze manier met elkaar moeten omgaan. Is er dan niet misérie genoeg op de wereld?
  Miss Engeland vind ik een mooi meisje alhoewel ik niet vind dat ze iets speciaals heeft. Maar toch gun ik het haar. Uiteindelijk hebben wij indisch meisjes toch al bewezen dat we 1 van de knapste zijn, hé! We hebben maar liefst 5 keer na mekaar miss world gewonnen, dat zegt genoeg hé. En lima, ik denk gewoon dat je jaloers bent. Typisch iets voor vrouwen waar ik zo’n hekel aan heb!!!

 35. hammasa is gewoon m0oiii ze is gekozen als miss engeland dat verdient ze ook ik ben gwn trots op der!!
  en als jullie anders denke is JULLIE mening.!!
  en ben benieuwd naar haar film man ik ga hem zeker halennnnnnn.!

 36. Ik heb zelf een paar goeie mannelijke vrienden die Afghaans is .. Ik ben zelf een Indiaase meid .., We kunnen goed met elkaar opschieten, waarom dat geruzie tussen onze twee landen dan? Het is toch nergens voor nodig?

 37. B O L L Y W O O D,
  Ik ben helemaal met je eens Afghanen en Hindustanen zijn eeuwen bevriend al voor de Islam, laten we niet elkaar gaan beledigen, ik houd van Indiase cultuur en mensen, daarom kijk ik naar Indiase films, die zijn heel erg gevoelig, leerzaam.
  Hrith Roshan, SRK, Amir Khan, Bachan, Preity, Rani, Kajol, die zijn mijn lievelingszangers en zangeressen.
  Lang leven Bollywood, ik hoop dat er in de toekomst betere films er uit komen met intressante verhalen niet alleen goed einde/romantisch en metlange liedjes erin, ik hoop dat er verandering komt.

 38. Afghanen en Hindustanse zijn goeie vrienden al jaren lang man en ze kunnen goed met elkaar opschieten vandaar dat zoveel afghanen in bollywood spelen.!!!
  en hun talen zijn ook beetje het zelfde
  ik ben hindustans maar heb afghanse vriendinnen
  ze zijn net als zussen voor mij(K)(K),,

  India & Afghanistan
  4-eveR

 39. Soo Cooll man
  maar ze heeft geweigerd..wnt ze is verre familie van My..maja
  ze is wel knap en jammer dat ze niej miss world is geworden

 40. hoi afghan jonge hehehe het is niet de bedoeling dat alleen maar afghan gilrs zijn knapste vrouwen daar ben ik niet mee eens met jouw je moet je mening voor je zelf houden, anders krijg je grote prbleem in je toekomst want je moet niet zomaar van je eige mensen over praten succes ermee doeiiii doeiiiiiiiii

 41. waarom denken de meeste zo negatief over haar????? sjemig….ze verdient het gewoon…ze is knap, intelligent …..ze is een vage kennis van me….
  en Amitabh Bachchan deewani…..hou op over: rani dit rani dat….zelfs Aish is in het echt lelijk….maar dat boeit niet…ben trots op alle aziaten….

  ciao..

 42. jongens……waarom doen jullie zo moeilijk over haar??zo verdient het gewoon…… er zijn wel een paar hindoestaansen die haar beledigen…waarom???????? ze is ook een Aziaat….en niet zeggen ‘ohwww ze is lelijk’ nou ik heb Aish. en Rani ook van dichtbij gezien………….maar ik beledig ze niet…ze zijn allemaal talantvolle actrices…
  en over die film van haar…het is nog niet zeker of ze het wel gaat accepteren…..
  ben zelf afghaan ben echt verslaafd aan bollywood movies…de muziek….het cultuur en gewoon hoe ze met elkaar omgaan…echt leuk…

  ben trots op aziaten…
  en my sweet afghans….hou van jullie allemaal

 43. ik zeg niet dat ik alleen afghanse meiden leuk vind maar ik zeg knapste vrouw van die miss competitie hoe die ook mag noemen

 44. Uahahhaha hallo je hebt tog recht om je mening te uiten:d
  IK Vind haar best wel knap..:D Duss chill mensne

 45. Eeej mensen ikj vindt dat amitabh diwani 100a% gelijk heb.. Ikj zoj ookj zo gereagerdt heb nja doeiii En trouwens ikj ben niet hindustaans
  Ik kom uit punjab en ben een jatti nja doei

 46. kijk man john abrhan is half iranes en celina is half afgaan en fardeen is afgaan man er sijn er nogg meer al die succes acteurs sijn half bloedjes man
  what lullen jullie
  is sij mooi mooier dan aidwharya en priyanak en diya dusssss beter nie afganne beledigen gekkke

 47. celina is egt kk mooi man vindt ik ze heeft meegedaan met no en try die film is egt kk leuk man

 48. hallowaaa zet iemand nog een commentaar of hoe zit dat mensuhhh?!!
  en niej jaloers zijn op afghanen he want ze zijn knap en sow zit dus jehoeft niej afghanen te hatn omdat ze mooier dan jullie zijn he mensen dussss!! mensen jaloezieheerst zou ik zeggen tjonge jonge die riya is wel heel jaloers op afghanen dat ze zegt gatver gatver in je reet man lelijkerd!
  ben jij niet mooi ofzow dat je tegen afghanen zo een haat hebt!
  haat dan geen afghanen maar je zelf wat je ebnt gewoon leijk k*t wijf!!

 49. Kkk jaloers zijn sommige mensen man! Nu is het oowk saai geworden.Niemand dropt een commentaar.En dropt= zet voor dat jullie het an elkaar vragen:P stelletje mongolen :P:P behalve AfghanoladY

 50. ilove u priyanka chopra u r the best of all i really love priyanka plz will u marre with me i want to give u many happenes in your life i want to see u always smile on your face ilove u jan

 51. hello from Hammasa Kohistani she is very nice girl
  Hammasa Kohistani is afghani girl are englandi girl
  Hammasa Kohistani body is very nice i like it body

 52. oef dies zkr wel knap…jammer dat ze iets ouder is dan mij anders had ik haar hand willen vragen

  diegene waaraan zij uitgehuwelijkd is heeft fucking veel geluk zeg…
  egt een lekker afghaantje

 53. Mensen, jullie hebben geen leven. Mijn advies, ga toch leven zoeken, want iedereen is mooi op apparte manier. Je hoeft toch niet alleen van uiterlijk mooi zijn. Innerlijke schoonheid is veeeeeelste veeeeel belangrijk. Mensen blijven niet hun hele leven even mooi. Wat ik aan ash mis is haar innerlijke schoonheid en die zal ze nooit krijgen. Haar uiterlijk is maar no 5 a 10jaar nog te gebruiken. Maar ze kan wel echt heel mooi dansen:). Ik wens heel de wereld veel succes, want dat heeft iedereen in dit wereld nodig.

  Gr. Hamasa Akbari:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.