Shahrukh Khan wil Internationale Bollywood film maken

Bollywood superster Shahrukh Khan wil een film maken die een wereldwijd publiek zou moeten aanspreken. “Mijn droom is om een film met zes liederen te maken, die ondanks de taalbarrière een grote groep mensen in alle delen van de wereld naar de bioscopen moet trekken. Als je een mooie, emotionele film maakt die mensen raakt, zullen mensen emotioneel betrokken raken en speelt taal geen rol meer” aldus de acteur gisteren tijdens de promotie van zijn nieuwste film ‘Paheli‘.

Bollywood film Paheli

Shahrukh Khan heeft voorlopig geen plannen om dat via Hollywood te doen. Hij heeft nooit een rol aangeboden gekregen voor een Hollywood film. Khan: “het kan wel, want Bollywood sterren als Aishwarya Rai en Salman Khan doen wel steeds meer in Hollywood. Mischien ben ik niet goed genoeg voor Hollywood”.

Voorlopig blijft het sleutelen aan de kwaliteit van de films, want volgens Shahrukh Khan zal het zeker vijf tot tien jaar duren voordat Bollywood de wereld kan veroveren met films van een hogere kwaliteit.

13 REACTIES

 1. Hai Farah, hoe kom je aan dat emailadres als ik vragen mag?

  Doeg, SRK Gekkie

 2. Jullie denken hij heeft tijd om op msn te komen:S
  Maa hoe kom je aan die msn??
  Of is het soms van jou:P

 3. Jullie zijn ook raar
  ik heb allang de e-mail van srk
  maar ik heb het oko toegevoegd
  maar denk je of zo dat shahrukh je gaat toevoegen of accepteren
  hij heeft alleen maar mensen in zijn lijst die hij kent

 4. Hoi iedereen…

  Ik ben gek op Sharu en heb al zijn films maar ik wil het ontmoeten en ik wil ook zijn e-mailadres hebben.. Wie is zoooo lief om die naar me te mailen?? 🙂

  Alast bedankt

 5. hoi iedereen.Weet iemand misschien het email adres van shahrukh khan AUB.als iemand weet stuur maar AUB voor mij.bedankt

 6. ahhahaaha mensen ik heb shahrukh`s msn ook maar hij komt nooit online (duh hij heeft geen tijd voor mij) maar lijkt mij vet om hem te ontmoeten. love him……

 7. maar ik heb wel eenkeer gehoord dat de buurvrouw van mijn tante een keer met hem zat te msnen, zelf geloof ik er niks van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.