Aishwarya Rai in Engelse film Provoked

Voormalig Miss World Aishwarya Rai zal de hoofdrol spelen in een nieuwe Engelse film genaamd “Provoked“. Deze film is gebaseerd op ware feiten, namelijk het verhaal van Kiranjit Ahluwalia die haar man Deepak in 1989 vermoorde. Aanleiding hiertoe was het geweldadig karakter van haar man en het huiselijk geweld waarmee de vrouw te maken had. De vrouw kreeg een levenslange gevangenisstraf nadat ze haar man in brand gestoken had.

Aishwarya Rai - Bollywood

De opnames zijn begin mei gestart in Londen. Voor de 31 jarige Aishwarya is het de tweede keer dat ze meedoet aan een grote Engelstalige productie. Vorig jaar was zij nog te zien in de Engelse comedy Bride and Prejudice.

Naveen Andrews, een medespeler uit Bride and Prejudice, zal in de nieuwe film de echtgenoot van Aishwarya spelen. Hij is ook bekend van de TV serie Lost. Naast Andrews zullen acteurs Robbie Coltrane en Miranda Richardson (beide uit Harry Potter) een rol spelen.

21 REACTIES

 1. De film lijkt mij een grappige film.
  En ik denk dat Aishwarya Rai de vrouw gaat spelen die een levens lange straf krijgt.Het wordt een hele grote en spannende uitdaging voor haar.Ik ben nu al nieuwsgierig wanneer haar film uitkomt. Het is ook spannend voor mij. Na haar film Bride and Prejudice die ook leuk en grappig was zal deze film ook zo zijn.

  Groetjes van: Alisha en Ashini Ramdin

 2. damd

  is ze een hindoestaan of wat 2 engelse films al
  ze is volgens mij uitgeschakeld door rani daarom heb ik niet zoveel film van haar gesien!!!
  alleen maar van rani ‘bunty aur babli, paheli’
  en van haar niks!!! nieuws iedergeval!!

 3. ja ze is inderdaad afgeschrikt van de nieuwe dames in de indian cinema .. dus dacht ze laat me maar gaan, voordat ze me niks meer vinden hier in India en overal waar ze mijn films kijken ….

 4. aishwariya rai is wel mooi hoor
  ze is mooier dan iedereen en ook dan
  rani maar jah en ze is miss world geworden
  maar rani niet

 5. GEWELDIG NIEUWS!!!

  Ht is zooo goed om te zien hoe bollywood steeds verder gaat!..Vooral Ais!
  Ik vind het echt dapper van Ais dat ze als eerste een stap hogerop zet!
  Ik heb grote verwachtingen van deze film!!!

  GO GIRL!!!

 6. mannen rani kan niet zop goed acteren maar kajol is de beste en ik denk dat provoked een bangelijk film is

 7. Waarom is het zo belangrijk om voor sommigen een vergelijking te maken tussen Rani en Aish? Vast de bekropenheid van de mens die bij sommigen inherent is!!!! Grow up!!!

  Het is vast een goede film en ik kijk ernaar uit om hem in de bios te zien!

 8. ik hou van jullie films en de luekste jongen vind ik shrukhan en de leukste meisje ben jij aiswararai

 9. ik kan niet stoppen met jullie film te kijken en veel plezier in de nieuwe film xxxxxxxxxmartina (afghaanse girl 12

 10. Hallo allemaal,
  ik vind het film Provoked wel erg want,
  hoe Ashwarya word mishandeld en zo
  ik hb het film niet gesien maar je kan op
  youtube kijken Maaar die film is eigenlijk niet
  voor kinderen bestemd.
  Maar het is nare film om het te sien.

  Ciauw Ashwarya rai

 11. […] niet bekend om grote Bollywood producties, maar om thema-films zoals Bawandar uit 2000 en de film Provoked met Aishwarya Rai uit 2006. Deze film werd internationaal heel goed ontvangen en de vertoning op […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.