Pakistaanse cricket ster in Bollywood film

Bollywood producer Mahesh Bhatt heeft de Pakistaanse cricket ster Shoaib Akhtar een rol aangeboden in zijn nieuwste film “Gangster”. Bhatt is volgende week in Karachi om de top cricket speler over te halen om de rol te accepteren.

Shoaib Akhtar

Bhatt heeft al eerder met een Pakistaanse cricket speler gewerkt voor een Bollywood productie. In 1987 speelde de Pakistaanse cricketer Mohsin Khan een rol in een film van Bhatt.

De nieuwe film “Gangster” gaat over een mafia baas en z’n geliefde die hem bedriegt. Volgens de producer is Akhtar geknipt om de rol van gangster te spelen. De sportman is enthousiast over het verhaal en Bhatt verwacht dan ook dat de cricketer zijn aanbod voor de rol zal accepteren.

Meer: Shoaib cautious on Bollywood role

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.