Bollywood.nl

Bollywood actrice Lisa Haydon is bevallen van een zoon. De actrice, die voornamelijk bekend staat om haar rol in de Bollywood film Queen, deelde het nieuws.. Lees verder »

Bollywood zangeres Madhushree is op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity. Madhushree heeft haar roots.. Lees verder »

Bollywood actrice Kangna Ranaut, die binnenkort zal beginnen aan haar regiedebuut, heeft aangekondigd ook de hoofdrol te gaan spelen in de film. Kangna zal een komedie.. Lees verder »

Onlangs verschenen berichten dat Bollywood acteur Ranbir Kapoor samen met zijn moeder Neetu Kapoor naar London was voor een ontmoeting met mogelijk zijn toekomstige vrouw. Hoewel.. Lees verder »

Remo D’Souza is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn volgende Bollywood film. Maar niet alles gaat als gepland. De film vertelt het verhaal van twee.. Lees verder »

Het regent starkids in Bollywood. De kinderen van diverse Bollywood acteurs zitten nu op de leeftijd dat ze erover nadenken of zelfs al bezig zijn met.. Lees verder »

Het eerste lied van Salman Khan’s langverwachte Bollywood film Tubelight is uit. Het lied is getiteld Radio Song. De muziek is gecomponeerd door Pritam en het.. Lees verder »

Er is veel te zeggen over het Bollywood debuut van Sara Ali Khan, de dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan. Zo zou zij haar debuut.. Lees verder »

De combinatie van Hrithik Roshan en Farhan Akhtar is in het verleden altijd succesvol gebleken in Bollywood. Het gerucht gaat dat het duo opnieuw gaat samenwerken... Lees verder »

Bollywood filmmaker Rohit Shetty staat bekend om zijn komediefilms en de over-the-top actiescenes met vliegende auto’s. Rohit heeft een sterke band met Bollywood acteur Ajay Devgn.. Lees verder »

Advertenties

Het laatste Bollywood nieuws

Bollywood video

Bollywood op Facebook

GoodTimes.Org