Bollywood.nl

Bollywood producent Riteish Sidhwani heeft in een recent interview een sterke aanwijzing gegeven dat er een vervolg komt op de succesvolle franchise Don. “We hebben lang.. Lees verder »

Het eerste lied uit de Bollywood film Jab Harry Met Sejal is uit. De goede band tussen acteurs Shah Rukh Khan en Anushka Sharma is voelbaar... Lees verder »

De eerste trailer van de Bollywood komedie Mubarakan is uit. Dit is de eerste keer dat we oom en neefje Anil Kapoor en Arjun Kapoor samen.. Lees verder »

De eerste trailer van de Bollywood film Baadhshaho werd vandaag gepresenteerd. Baadshaho speelt zich af in de noodperiode van 1975. Het geeft de strijd aan tussen.. Lees verder »

Het afgelopen jaar is er flink gespeculeerd over de hoofdrollen in de Bollywood film Student of the Year 2. Volgens insiders zou deze film het grote.. Lees verder »

De promotie van de Bollywood film Jab Harry Met Sejal gaat vandaag van start. Tijdens de cricketwedstrijd tussen India-Pakistan worden twee mini trailers uitgebracht die enkele.. Lees verder »

Iedere dag krijgt Bollywood actrice Priyanka Chopra er steeds meer fans bij. Het aantal stijgt dagelijks. En daarom is de actrice recent verkozen tot meest popualair.. Lees verder »

Recent werd eindelijk bekend dat de dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan, Sara Ali Khan, haar grote debuut zal maken met de film Kedarnath van.. Lees verder »

Noteer het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! De.. Lees verder »

Bollywood acteur Abhishek Bachchan bevestigt dat er gesprekken gaande zijn voor een film met zijn vrouw Aishwarya Rai Bachchan. Eerder dit jaar werd gemeld dat het.. Lees verder »

Advertenties

Het laatste Bollywood nieuws

Bollywood Weekender van 30 juni t/m 03 juli 2017

14-06 | Noteer het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! .. | Lees verder »

Bollywood video

Bollywood op Facebook

GoodTimes.Org