Bollywood.nl

In Bollywood vieren de remakes en sequels hoogtijdagen. Het lijkt er bijna op alsof ze van plan zijn om alle films opnieuw te maken. Recent werd.. Lees verder »

Het Bollywood koppel Sidharth Malhotra en Alia Bhatt zouden al enkele jaren een relatie met elkaar hebben, en het lijkt erop dat het stel nu een.. Lees verder »

Bollywood acteur Varun Dhawan is een van de meest succesvolle jonge acteurs van dit moment. Hij wordt overspoeld met scripts en het is niet makkelijk om.. Lees verder »

Bollywood veteraan Dharmendra heeft besloten om zich te herenigen met zijn zoons Sunny en Bobby Deol. Het trio is begonnen met de voorbereidingen voor het derde.. Lees verder »

Bollywood regisseur Shoojit Sircar heeft in een interview bevestigd dat hij op dit moment geen film zal maken met Shah Rukh Khan. De laatste dagen waren.. Lees verder »

Bollywood acteur Fardeen Khan is opnieuw vader geworden. Zijn vrouw beviel op 11 augustus van een jongen. De 43-jarige acteur maakte het nieuws bekend via Twitter... Lees verder »

Bollywood acteur Sanjay Dutt is terug en hoe! Het gevoel van de eerste poster was al duidelijk; dit wordt een zeer intense film. Hoe intens dat.. Lees verder »

Bollywood acteur Sidharth Malhotra leert gitaar spelen en zal in de Bollywood film Aashiqui 3 ook nog eens gaan zingen. Maar voor zijn aankomende film A.. Lees verder »

Na de slechte reacties op zijn laatste Bollywood film Jagga Jasoos houdt Ranbir Kapoor het even voor gezien als producent. Hij is van mening dat hij.. Lees verder »

Wanneer er geruchten zijn dat er een kans bestaat dat het Bollywood koppel Abhishek Bachchan en vrouw Aishwarya opnieuw samen zullen schitteren op het witte doek,.. Lees verder »

Advertenties

Het laatste Bollywood nieuws

Bollywood video

Bollywood op Facebook

GoodTimes.Org