Aishwarya Rai op cover Bollywood blad Filmfare

Aishwarya Rai op cover Bollywood blad FilmfareBollywood filmster Aishwarya Rai is weer volop in het nieuws. De beeldschone vrouw van Abhishek Bachchan siert deze maand namelijk de cover van het populaire Bollywood magazine ‘Filmfare’. In deze editie is er speciale aandacht voor de top 50 mooiste vrouwen en de 36-jarige Aishwarya is het icoon van deze lijst. Het blad, dat vanaf morgen in de winkels verkrijgbaar is, werd afgelopen weekend door de actrice zelf aan de pers gepresenteerd. Uiteraard is er ook een fotoreportage van Aishwarya en een van de foto’s zie je hieronder:
filmfare2

21 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, November 10th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. mooii,,
    maar niet dat je denkt W00ww
    je ziet er wat ouder uit,
    en dat zie je wel duidelyk.
    maargoed
    wel oke.

  3. Ze verdient alle aandacht. Ze is gewoon de mooiste.

    Ga zo door Aish. En hopelijk zien we je in meer films met Abhi en Hrithik.

  4. Beetje flauw van ais. Het word tijd voor nieuw jong gezicht. En zo mooi is ze echt niet. Jammer dat er nog steeds mensen zijn die echt denken dat ze mooi is. als je dr zonder ma-up ziet dan schrik je echt. (maar dat geldt natuurlijk voor alle actrices over de hele wereld)

  5. tjahhh met een kilo professionele make-up en paar goeie kleurlenzen en goede belichting zie ik er ook super mooi uit!!!

  6. tjahhh……

    Met een kilo make up en een paar goeie kleurlenzen en de met de goede belichting zie ik er ook superrrrrrrrr mooi uit…..

  7. of niet…. M!sz-mii!!

    Mg!! alsof ze zo 24u eruit ziet, zij wordt sochtends wel anders wakker naast abhi hoor!! Maar verder als actrice niks mis mee.

  8. wat lijkt ze toch als een bich die hoer houd ook nooit op met films en foto ze is gewon lelijk ik vindt dat die anderen acteurs nog mooier zijn dan haar net als rani priyanka enzo voort

  9. Normaliter kijkt ze sprankelend uit d’r ogen en is dat een mooie eye-catcher. Zoals ze op de Bollywood Cover kijkt, lijkt het alsof ze net een dikke en harde drol heeft gepoept en/of een keiharde puf eruit heeft geperst…..weetje…ze kijkt een beetje als Abhishek….onzeker en alsof ze een supersize pamper om heeft.

    Ais, ik bewonder je altijd maar je glorietijden zijn kennelijk voorbij…..weet ook van tijdig ophouden….je hoeft je niet meer te bewijzen…je hebt mega prestaties geleverd

  10. Ze ziet er weer prachtig uit zoals ze altijd doet !

    Weet iemand waar je Filmfare magazine kan kope in Antwerpen ?
    Ik heb het eind september besteld in een krantenwinkel en het is nog steeds niet binnen 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.