Kareena Kapoor: “Niemand anders dan Ranbir had Sanjay Dutt kunnen spelen”

Kareena Kapoor: "Niemand anders dan Ranbir had Sanjay Dutt kunnen spelen"Kareena Kapoor spreekt vol lof over haar neef Ranbir Kapoor, die de hoofdrol speelt in de biopic Sanju. “Het is een prachtige trailer. Er is niemand beter dan Ranbir Kapoor om in de schoenen te stappen van Sanjay Dutt en zijn leven op het witte doek te brengen. Ik geloof niet dat er iemand is die het beter zou doen dan hem.”

De eerste teaser van Rajkumar Hirani’s Sanju werd vorige week onthuld en vol lof ontvangen door filmfans over de hele wereld. De trailer is inmiddels al meer dan 39 miljoen keer bekeken.

De transformatie van Ranbir als Sanjay Dutt is bewonderenswaardig. De 35-jarige acteur heeft alle nuances en maniertjes van Dutt onder de knie. Maar ook qua uiterlijk lijkt hij op hem.

Kareena voegt toe dat ze ook hoopt om een keer met Ranbir samen te werken. “Ik heb nog nooit met mijn zus mogen werken, maar ik hoop spoedig met mijn broer te kunnen werken.”

De film Sanju, met in de hoofdrollen Paresh Rawal, Manisha Koirala, Anushka Sharma, Sonam Kapoor, Dia Mirza, Vicky Kaushal, Jim Sarbh en Boman Irani, staat gepland voor een release op 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.