Isabelle Kaif: “Bollywood doet het geweldig.”

0

Isabelle Kaif: "Bollywood doet het geweldig."Isabelle Kaif’s debuut in Bollywood is bevestigd. Ze speelt de hoofdrol in de film Time To Dance tegenover Sooraj Pancholi. De debutante zegt dat er geen beter moment bestaat om de stap naar Bollywood te maken.

“Er is geen beter moment om Bollywood te betreden en mezelf te introduceren. Als je kijkt naar de manier waarop Bollywood de afgelopen jaren is geëvolueerd, dan ben ik erg trots. Bollywood doet het geweldig!”

Isabelle zal ongetwijfeld worden vergeleken met haar zus Katrina, maar daar maakt zij zich niet druk over. “Katrina is ongelooflijk goed in wat ze doet. En kijk hoe succesvol ze is. Ze is een inspiratie voor mij en dat is logisch. Natuurlijk krijg ik tips van haar. Ze is een fontein vol kennis en wijsheid en waarom zou ze dat niet willen delen?”

De opnames voor Time to Dance gaan binnenkort van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.