“Vergelijking met SRK en Aamir is geweldig”

Saqib-Saleem-Saqib Saleem is nog maar vier films oud, maar de 26-jarige acteur wordt nu al vergeleken met grote namen als Shah Rukh Khan en Aamir Khan.

De vergelijking komt naar aanleiding van zijn nieuwe film Hawa Hawaai waarin hij de rol van coach op zich neemt. Eerder zagen we Shah Rukh Khan als coach in Chak De India en Aamir Khan als leraar/lifecoach in Taare Zameen Par.

Terwijl deze vergelijking voor veel jonge acteurs een bepaalde druk met zich meebrengt, heeft Saqib daar absoluut geen last van. Hij vindt het geweldig.

“Waarom zou ik er een problem van maken wanneer mensen een dergelijke vergelijking maken? Ik ben slechts vier films oud en wordt nu al vergeleken met deze grote namen. Dat lijkt mij een geode ontwikkeling”, aldus de jonge acteur.

Hawa Hawaai is een sportfilm over underdogs. “Het is de eerste film over inline skaten. Het is inderdaad een underdog verhaal net als Chak De India en Taare Zameen Par. Iedereen kan zich identificeren met de underdog. Het geeft een gevoel van voldoening.”

Hawa Hawaai is geregisseerd door Amole Gupte en heeft in de hoofdrollen Partho Gupte en Saqib Saleem. De film staat gepland voor een release op 9 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.