Hrithik Roshan en Sussanne dienen aanvraag in voor scheiding

HrithikSuzanneActeur Hrithik Roshan en zijn vrouw Sussanne hebben, vier maanden nadat ze besloten een punt achter hun huwelijk te zetten, een aanvraag ingediend om de scheiding officieel te maken. De rechtbank in Bandra zal in november naar de zaak kijken.

Op 14 December vorig jaar besloot het stel hun huwelijk te beeindigen.

In een verklaring vertelde Hrithik dat Sussanne het besluit heeft genomen om een punt achter hun huwelijk te zetten. Hij voegde toe dat dit zijn grootste eerbetoon is aan de liefde en zei verder dat Sussanne altijd de liefde van zijn leven zal blijven.

Sussanne gaf later in een verklaring voor hun stukgelopen huwelijk aan dat het ging om “eigen individuele keuzes.” Ze zei tevens dat ze de ouders zijn van twee prachtige kinderen en dat het hun verantwoordelijkheid is om de kinderen te beschermen en voor ze te blijven zorgen. Daarnaast vroeg ze de media om privacy in deze moeilijke tijd.

Hrithik en Sussanne kenden elkaar sinds hun tienerjaren en stapten in 2000 in het huwelijksbootje. Ze hebben twee zoons, Hrehaan van zeven jaar en Hridhaan van vijf jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.