Ajay Devgn leert nieuwste trends van zijn kinderen

Ajay Devgn leert nieuwste trends van zijn kinderen

Bollywood acteur Ajay Devgn vertelt in een recent interview dat zijn dochter Nysa en zoon Yug hem op de hoogte houden van de laatste trends in de digitale wereld.

“Ik denk dat we allemaal leren van de jongere generatie. Als we de ontwikkelingen in de wereld willen bijhouden, moeten we hen leren begrijpen.”

Hij voegt eraan toe dat er momenten zijn dat hij het snelle tempo van trends niet kan bijhouden. En dit zorgt ervoor dat zijn kinderen hem moeten bijscholen. “Ik vraag eigenlijk iedereen om ons heen, zoals mijn kinderen, mijn neefjes en eigenlijk iedereen om mij heen die jonger is, wat cool is, want ook de taal verandert elke drie maanden. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde termen die worden gebruikt en dan leer je die term en gebruik je hem en na drie maanden draaien ze zich om en zeggen: ‘Pops, dit is ouderwets!'”, vertelt Ajay Devgn lachend.

Ajay benadrukt dat constante gesprekken met jonge mensen hem helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie. “Als je wilt bijblijven moet je veel gesprekken voeren met jongeren en van hen leren. Dit is wat ik echt geloof. Ik kon dit allemaal niet begrijpen; zij zijn degenen die het mij hebben uitgelegd hoe dingen werken.”

Momenteel geniet Ajay Devgn van het succes van Drishyam 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.