Deepika Padukone zal FIFA World Cup trofee in Qatar onthullen

Deepika Padukone zal FIFA World Cup trofee in Qatar onthullen

Dit jaar vertegenwoordigde Bollywood actrice Deepika India op het Filmfestival van Cannes 2022. Nu komt ook het nieuws dat Deepika klaar is om de FIFA Wereldbeker in Qatar te onthullen.

Het voeltbaltoernooi heeft iedereen behoorlijk enthousiast gemaakt en fans steunen hun favoriete teams. Nadat Nora Fatehi onlangs optrad tijdens de FIFA World Cup, onthullen Indiase media dat Deepika binnenkort de trofee zal onthullen in een overvolle stadion. Deepika Padukone is één van de meest geliefde actrices in Bollywood. En dit is echt een enorme eer voor een Indiase of internationale acteur in de geschiedenis van de FIFA.

Deepika is inmiddels druk bezig met de opnames voor Fighter, waarin ze te zien is met Hrithik Roshan. De 36-jarige actrice was dit jaar kort te zien in Brahmastra. In januari komt haar nieuwste film Pathaan uit. Afgezien hiervan heeft ze Project K met Prabhas en Disha Patani en The Intern remake met Amitabh Bachchan. Als we de geruchten mogen geloven, heeft Deepika ook een speciale cameo in Shah Rukh’s Jawan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.