Akshay Kumar keert TERUG als Raju in Hera Pheri 3?

Akshay Kumar keert TERUG als Raju in Hera Pheri 3?

Bollywood producent Firoz Nadiadwala is op verzoek van filmfans opnieuw in gesprek gegaan met Akshay Kumar om hem alsnog over te halen om deel uit te maken van Hera Pheri 3.

Hera Pheri is één van de meest geliefde franchises van Hindi Cinema. De drie personages Raju, Shyam en Baburao zijn niet alleen iconisch, maar staan ook synoniem voor het trio Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal.

In de afgelopen twee maanden is Hera Pheri 3 om verschillende redenen in het nieuws geweest, want Akshay maakte bekend dat hij geen deel meer zou uitmaken van Hera Pheri 3. Na het vertrek van Akshay Kumar werd bevestigd dat Kartik Aaryan hem zou vervangen. Dit nieuws leidde tot verbazing op sociale media. Fans van de franchise startten de campagne #NoAkshayNoHeraPheri, om hun teleurstelling te uiten over het idee van Hera Pheri zonder Akshay Kumar.

En nu komt het nieuws dat producent Firoz Nadiadwala op verzoek van het publiek de gesprekken met Akshay Kumar opnieuw heeft geïnitieerd. Ook hij wil Akshay terug als Raju.

“Alles staat al vastgelegd op papier met betrekking tot de cast van Hera Pheri 3 met Kartik Aaryan. Maar het tij nu weer aan het keren. In de afgelopen 10 dagen heeft Firoz Akshay Kumar een paar keer ontmoet om hem terug te halen naar de geliefde franchise. Hij realiseert zich hoe iconisch het personage is en erkent ook dat de eer hoe het personage zich verder heeft ontwikkelt is te danken aan de manier waarop Akshay de rol speelde”, aldus een productiemedewerker. “Firoz begrijpt het sentiment van het publiek”, voegt hij toe.

“Hera Pheri kan niet gemaakt worden zonder Akshay Kumar. Het idee is om de meest iconische franchise van Hindi Cinema terug te brengen met de originele acteurs, en de discussies zijn momenteel gaande”. Dat is alles wat hij erover kwijt wilde.

Hera Pheri en Phir Hera Pheri zijn twee van de meest iconische komische capriolen van Hindi Cinema, met Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal die een unieke chemie delen met elkaar. Na alle Hera Pheri rond de casting, lijkt het erop dat Akshay Kumar voorbestemd is om Raju opnieuw te spelen.

We houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.