Sanjay Leela Bhansali brengt eerste originele muziekalbum uit getiteld Sukoon

Sanjay Leela Bhansali brengt eerste originele muziekalbum uit getiteld Sukoon

Bollywood Filmmaker en componist Sanjay Leela Bhansali heeft zijn eerste muziekalbum Sukoon uitgebracht. Het album verschijnt vandaag, 7 december, op alle muziekstreamingplatforms.

Sanjay Leela Bhansali maakt hiermee een uitstapje naar de muziekwereld. De filmmaker is al jaren componist voor zijn eigen films. Zo componeerde hij nummers voor Guzaarish, Ram Leela, Padmaavat, Bajirao Mastani en Gangubai Kathiawadi.

Maar dit album is zijn eerste poging tot originele, niet-filmmuziek.: “Dit album is al twee jaar in de maak. Tijdens de moeilijke periode van COVID vond ik rust, stilte en liefde tijdens het creëren van SUKOON. Ik hoop dat je hetzelfde vindt tijdens het luisteren.”

Het nieuwe album, wat zich vertaalt naar vrede, heeft negen verschillende nummers gezongen door artiesten als Rashid Khan, Shreya Ghoshal, Armaan Malik, Papon, Pratibha Baghel, Shail Hada en Madhubanti Bagchi. Sanjay heeft veel gebruikt gemaakt van verschillende muziekinstrumenten, waaronder de tabla’s, fluit, gitaren, sarangi, sitars en harmonium.

We zijn zeer benieuwd! Ga jij luisteren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.