Suniel Shetty wil Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Suniel Shetty wil Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Akshay Kumar, Paresh Rawal en Suniel Shetty zijn samen het iconische trio uit de Bollywood franchise Hera Pheri. De filmreeks is één van de meest geliefde franchises. Fans waren behoorlijk enthousiast toen Hera Pheri 3 werd aangekondigd met dezelfde cast. Maar onlangs werd bekend dat Akshay Kumar geen hoofdrol speelt in het derde deel. De acteur bevestigde zelf het nieuws en gaf als reden aan dat hij ontevreden was over het script. Suniel Shetty vindt dit ontzettend jammer en had dit niet zien aankomen. Hij hoopt op één of andere manier Akshay Kumar te overtuigen om toch deel uit te maken van Hera Pheri 3.

In een recent interview vertelt Suniel dat hij stomverbaasd was toen hij hoorde dat Akshay hun hilarische franchise had verlaten. Hij gaf aan dat hij met de makers in gesprek gaat om te kijken of ze Akshay alsnog aan boord kunnen houden.

“Alles lag op schema, maar ik weet niet wat er ineens is gebeurd dat Akshay heeft besloten om hier geen deel meer van uit te maken. Ik hoop snel met Firoz Nadiadwala (producent) te gaan zitten om te begrijpen waarom en hoe dit is gebeurd. Akshay, Paresh en ik hadden ons gecommitteerd aan de film en ik ben even sprakeloos na deze wending.”

“Hera Pheri 3 kan niet hetzelfde zijn zonder Akshay. Raju, Babu bhaiyya en Shyam zijn iconische personages die samen avonturen hebben beleefd. Er is een voelbaar enthousiasme van het publiek wanneer de naam van de film wordt genoemd. Ik wil kijken of dingen nog op hun plek kunnen vallen”, voegt Suniel toe.

Het interview van Suniel geeft alle Hera Pheri-fans hoop. De kameraadschap van het trio is erg geliefd bij het publiek.
Na het vertrek van Akshay bevestigde Paresh dat Kartik Aaryan in zijn schoenen is gestapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.