Fans kijken uit naar Aamir Khan’s cameo in Salaam Venky

Fans kijken uit naar Aamir Khan's cameo in Salaam Venky

Bollywood acteur Aamir Khan mag dan wel een sabbatical hebben aangekondigd, de 57-jarige is dit jaar in ieder geval nog te zien in de film Salaam Venky.

De film Salaam Venky markeert ten eerste Kajol’s terugkeer op het witte doek na haar rol in Tanhaji uit 2020. En daarnaast werden we in de trailer verrast door de cameo van Aamir Khan. Hij ziet er zoals altijd charismatisch uit. Fans kunnen niet wachten om Kajol en Aamir na 16 jaar weer samen op het witte doek te zien.

Het familiedrama markeert ook de terugkeer van Revathy als regisseur na 18 jaar. Haar laatste film als regisseur was Phir Milenge uit 2004 met in de hoofdrollen Shilpa Shetty, Salman Khan en Abhishek Bachchan.

In een interview met de Times of India zegt Revathy dat de normaal kieskeurige ‘3 Idiots’-ster zo onder de indruk van het script was, dat hij niet eens probeerde te improviseren en er snel mee instemde om in de film te acteren. De superster zou het volgende hebben gezegd: “Ik wil niet één woord uit het script veranderen. Ik zeg de dialogen zoals deze hier staan.”

Kajol speelt een liefhebbende moeder die vastbesloten is een steunpilaar te zijn voor haar terminaal zieke zoon.

Salaam Venky staat gepland voor een release op 9 december 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.