Mahabharat in 5D? Dat is de droom van Bollywood producent Firoz Nadiadwala

Mahabharat in 5D? Dat is de droom van Bollywood producent Firoz Nadiadwala

Bollywood producent Firoz Nadiadwala is naar verluidt van plan om een ??magnum opus te maken; namelijk een 5D-versie van het mythologische Mahabharat. En wie zouden dan wel de hoofdrollen moeten spelen? Nou, wat dacht je van Akshay Kumar, Ajay Devgn en Ranveer Singh?

Het idee is er, maar wie de hoofdrollen gaan spelen is nog onduidelijk. Toch weet een productiemedewerker te vertellen dat er wordt gedacht aan grote namen. “De acteurs die worden genoemd zijn onder andere Akshay Kumar, Ajay Devgn, Ranveer Singh, Paresh Rawal, Nana Patekar en Anil Kapoor Het zal interessant zijn om te zien wie welke rol gaat spelen. De makers willen een mix van bekende namen en nieuwe acteurs, maar er wordt ook gekeken naar talent uit Zuid-India. Ook is de zoektocht naar een regisseur begonnen.”

Producent Firoz treedt met dit idee in de voetsporen van zijn vader AG Nadiadwala, die Mahabharat produceerde, met in de hoofdrol Pradeep Kumar, Padmini en Dara Singh.

“Firoz Nadiadwala werkt al jaren aan het idee van Mahabharat. Hij wil hier een visueel spektakel van maken, iets wat nooit eerder in de Indiase Cinema is vertoond”, aldus een productiemedewerker.

“Het team is 4 a 5 jaar geleden begonnen met het script. De makers willen nog een paar jaar besteden aan het script en het treffen van de juiste voorbereidingen. Ze hopen in 2025 te starten met de opnames. En de film zou dan in december 2025 in de bioscoop worden uitgebracht”, voegt hij toe.

“Het is de bedoeling dat het hele verhaal van de Mahabharata in drie uur wordt overgebracht. Firoz Nadiadwala is ervan overtuigd dat dit India’s antwoord wordt op de Marvel- en DC-films en ook op The Lord of The Rings, Game Of Thrones, Star Wars, Harry Potter, etc Het wordt dus de grootste Indiase film aller tijden”, zegt hij lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.