Ranveer Singh beweert dat één van de naaktfoto’s is bewerkt

Ranveer Singh beweert dat één van de naaktfoto's is bewerkt

Bollywood acteur Ranveer Singh heeft recent voor veel ophef gezorgd met enkele naaktfoto’s. En uiteraard wordt de 37-jarige dan aangeklaagd door een NGO en is hij gearresteerd.

De acteur werd gearresteerd wegens obsceniteit op grond van de artikelen 292 en 294 van het Indiase wetboek van strafrecht (IPC) en 509 en 67(A) van de Wet op de Informatietechnologie (IT). Hij zou met de foto’s de gevoelens van vrouwen hebben gekwetst en hun bescheidenheid hebben beledigd. Er werd een proces-verbaal opgetekend.

Ranveer Singh heeft inmiddels een verklaring afgelegd. De acteur beweert dat één van de foto’s is bewerkt. “De politie van Mumbai heeft de verklaring van acteur Ranveer Singh betreffende de naaktfotoshootzaak op 29 augustus opgenomen. Volgens de informatie die nu beschikbaar is beweert de acteur dat iemand heeft geknoeid met een van de foto’s.”

Ranveer beweert tevens dat hij de controversiële foto’s niet online heeft geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.