Negen bekende mannen uit Bollywood geboekt voor verkrachting en mishandeling van een model

Negen bekende mannen uit Bollywood geboekt voor verkrachting en mishandeling van een model

Een Indiaas dagblad meldt dat Bollywood-fotograaf Colston Julian, oprichter van talentmanagementbedrijf Kwan Entertainment Anirban Blah, acteur Jackky Bhagnani en Krishan Kumar van T-series, naar verluidt zijn genoemd in de aangifte.

“De politie heeft de aangifte eindelijk geregistreerd na zoveel dagen nadat ik mijn brief en aanklacht had aangeleverd. Maar geen van hen is gearresteerd”, aldus het slachtoffer. “Waarom stelt de politie de arrestatie uit? Ik heb alle bewijsstukken ingediend”, voegt ze toe. “In een poging om meer bewijsmateriaal te vinden nam een vrouwelijke agente mij mee naar de locatie waar het is gebeurd.”

Het lijkt erop dat fotograaf Colston Julian zich ergens verscholen houdt. Zijn huis in Bandra zit op slot en zijn auto is er ook niet. Jackky Bhagnani zit momenteel in het buitenland en keert pas in september terug naar India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.