Kamergenoot van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, Siddharth Pithani, gearresteerd door NCB

Kamergenoot van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, Siddharth Pithani, gearresteerd door NCB

De kamergenoot van wijlen Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, Siddharth Pithani, is gearresteerd door het Narcotics Control Bureau (NCB).

Bijna een jaar na de dood van de acteur is Siddharth Pithani gearresteerd. Siddharth is vorig jaar meerdere malen ondervraagd door de politie en CBI-team, maar hij ontkende iedere vorm van betrokkenheid.

Zijn interview met journalist Arnab Goswami is één van de bekendste interviews. Hier bleek hij geen eenduidig antwoord te kunnen geven op simpele vragen. Er zaten gaten in zijn verhaal en dit riep uiteraard meer vragen op. Het interview leidde tot veel complottheorieën bij het publiek en zij bestempelden hem als één van de hoofdverdachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.