Maheep Kapoor hoopt op tweede seizoen van Fabulous Lives of Bollywood Wives

Maheep Kapoor hoopt op tweede seizoen van Fabulous Lives of Bollywood Wives

Het eerste seizoen van de Netflix-show Fabulous Lives of Bollywood Wives trok de aandacht van velen, maar werd ontvangen met gemengde reacties. Toch hoopt Maheep Kapoor dat er binnenkort een tweede seizoen zal volgen.

“Netflix heeft nog geen terugkoppeling gegeven. Of er een tweede seizoen volgt hangt erg af van wat zij willen. Ik hoop natuurlijk van wel. Met dit succes, de liefdevolle reacties en uiteraard het mogen werken met mijn vriendinnen duim ik voor een vervolg.”

In de Netflix-show volgen we de levens van Maheep Kapoor (vrouw van acteur Sanjay Kapoor), Neelam Kothari (vrouw van acteur Samir Soni), Bhavana Panday (vrouw van acteur Chunky Panday) en Seema Khan (vrouw van acteur Sphail Khan).

De show wordt vergeleken met de Amerikaanse show Real Housewives. Maheep begrijpt waarom, maar is het niet eens met de vergelijking. “Het is een realityshow. En toen ik wist dat ik meedeed heb ik een aflevering gekeken van deze show. Het lijkt er wel een beetje op, maar ik ben van mening dat onze show uniek is.”

De serie van acht afleveringen geeft het publiek inzicht in de 25-jarige vriendschap tussen vier dames en de mensen om hen heen, met cameo’s van huhn echtgenoten, kinderen, Karan Johar en zelfs Shah Rukh Khan en Gauri Khan.

1 REACTIE

  1. Ik hoop eerlijk gezegd dat er geen tweede seizoen komt. Als er toch zo’n show moet komen, dan misschien het leven Salman Khan, SRK of Amir Khan volgen of zelfs van Amitabh Bachchan. Dat zijn pas respectievelijk de beroemde figuren waar ik naar zou kijken. Heel leerzaam zou het zijn om te zien hoe zij achter de schermen hun leven leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.