Bekijk de trailer van The White Tiger

Bekijk de trailer van The White Tiger

The White Tiger is een aankomende drama film geregisseerd door Ramin Bahrani. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Aravind Adiga’s uit 2008. De hoofdrollen worden vertolkt door Adarsh Gourav en Bollywood acteurs Rajkummar Rao en Priyanka Chopra Jonas.

The White Tiger vertelt het verhaal van Balram Halwai. Hij is dienaar, chauffeur, filosoof en entrepreneur. En hij is een moordenaar. Balram groeit op in de donkere binnenlanden van India. Hij blijkt al snel het slimste jongetje van het dorp te zijn, maar zijn familie kan verdere scholing niet betalen. Balram gaat werken in een theehuis. Wanneer een welvarende zakenman uit Delhi hem inhuurt als chauffeur krijgt hij een kans op succes.

Delhi is een openbaring voor Balram: overal ligt rijkdom voor het grijpen en zijn uitzichtloze bestaan lijkt ten einde. Maar Balram beseft dat er maar één manier is om boven zijn eigen kaste uit te stijgen: hij moet zijn eigen meester vermoorden.

The White Tiger is een rauw en venijnig verhaal over het moderne India.

De film verschijnt 22 januari 2021 op Netflix.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.