VIDEO: Akshay Kumar maakt motortocht in Mumbai

Bollywood acteur Akshay Kumar is onlangs gespot in het Versova-gebied van Mumbai terwijl hij op een motorfiets reed met een van zijn bewakers. De acteur die wacht op de release van zijn film ‘Laxmmi Bomb’ begin november, is gezien met een pet en een mondkapje. Gekleed in comfortabele sportkleding is te zien dat de acteur van een steiger afstapt en achterop een motorfiets plaatsneemt. Op een bepaald moment doet Akshay alsof hij in gesprek is en legt hij zijn hand op zijn oor.

Zijn nieuwe film komt op 9 november uit op Disney + Hotstar. Akshay’s rol in de film is een man die zijn schoonfamilie bezoekt om hen voor zich te winnen, maar wordt bezeten door de geest van een transgender. In de trailer wordt hij gezien in een saree geklede avatar. De trailer heeft overwegend positieve reacties gekregen van mede-acteurs Aamir Khan en Ajay Devgn die deze hun stempel van goedkeuring hebben gegeven.

Ajay schreef op Twitter: “Ik heb de trailer van Laxmmi Bomb een paar keer gezien. Ik moet zeggen, het is echt vermakelijk. Akki heeft de verschillende rollen genageld. Ik kijk uit naar 9 november”. Khan schreef: “Beste @akshaykumar, wat een geweldige trailer, mijn vriend. Ik kan niet wachten om het te zien. Dit wordt enorm! Ik wou dat het in de theaters uitkwam. En je prestatie is uitstekend! De beste wensen voor iedereen.”

Bekijk hieronder een filmpje van de motortocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.