Zoon Bollywood acteur Aamir Khan debuteert in volgende Yash Raj film?

Zoon Bollywood acteur Aamir Khan debuteert in volgende Yash Raj film?

Het Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films haalt alles uit de kast om haar 50-jarig jubileum te vieren. Er doen veel geruchten de ronde over de films die op de planning staan. Het laatste gerucht suggereert dat de zoon van Aamir Khan, Junaid Khan, zijn debuut zal maken in een film van Siddharth Malhotra.

De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Junaid speelt hierin de rol van een klokkenluider die een religieuze leider ontmaskert. De vrouwelijke hoofdrol wordt waarschijnlijk vertolkt door Sharvari Wagh, die haar debuut maakt met Bunty Aur Babli 2.

De film is gebaseerd op een zaak uit 1862. Jadunathji Brijratanji Maharaj, een religieuze leider, spande een zaak aan tegen een hervormer en journalist Karsandas Mulji wegens het schrijven van een smadelijk artikel in zijn Gujarati-krant.

Binnenkort volgt een officiële aankondiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.