Bollywood componist Himesh Reshammiya vervangt Anu Malik als jurylid Indian Idol

Bollywood componist Himesh Reshammiya vervangt Anu Malik als jurylid Indian IdolBollywood componist Himesh Reshammiya is het nieuwe jurylid van de realityshow Indian Idol. Hij vervangt hiermee componist Anu Malik die afscheid moest nemen, omdat hij nog altijd wordt beschuldigd van seksueel misbruik.

Himesh was eerder jurylid bij het programma Superstar Singer. Hij voelt zich zeer vereerd deel uit te maken van de show en het bijzondere gezelschap. “Ik maakte deel uit van de show Superstar Singer. En nu gaat mijn reis verder bij Indian Idol. Indian Idol is niet alleen een van de langstlopende realityshows van India, maar ook een van de meest iconische. Ik voel mij enorm vereerd om in de jury te zitten. De verantwoordelijkheid is alleen maar groter”, zegt Himesh.

“Ik heb dit seizoen nauwlettend gevolgd en ik moet zeggen dat er dit jaar fenomenale zangers tussen zitten die hun stempel zullen drukken in de Indiase muziekindustrie”, voegt hij toe.

Of Anu Malik nog terugkeert is niet duidelijk. De componist werd onder meer beschuldigd door de zangeressen
Sona Mohapatra, Neha Bhasin en Shweta Pandit. Hij heeft de aantijgingen altijd ontkend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.