Bollywood film Brahmastra geïnspireerd door Avengers

Bollywood film Brahmastra geïnspireerd door AvengersDe langverwachte Bollywood scifi-film Brahmastra, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Ranbir Kapoor en Alia Bhatt, is terug in het nieuws nadat diverse geruchten suggereerden dat het script van de film losjes is geïnspireerd door de Hollywood-hit Avengers.

“Brahmastra is een oud wapen dat is in stukken is gebroken en op meerdere plaatsen is opgeslagen in het land van de Goden. Het eerste deel van de trilogie draait om Shiva en zijn ontdekking van het ‘vuur’ in hem. Dit leidt hem uiteindelijk naar het wapen genaamd Brahmastra”, aldus een productiemedewerker.

“Uiteindelijk is het uitgangspunt hetzelfde als de Avengers-franchise. Ook hier zijn goed en kwaad op zoek naar een krachtig wapen waarbij de helden de wereld wil beschermen tegen de vernietiging door het kwaad. In Avengers ging het om stenen en hier gaat het om een wapen”, vult ze aan.

Brahmastra is geregisseerd door Ayan Mukherji en staat gepland voor een release in de zomer an 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.