Bollywood actrice Jhanvi Kapoor gaat film maken met vader Boney Kapoor

Bollywood actrice Jhanvi Kapoor gaat film maken met vader Boney KapoorNadat Bollywood producent Boney Kapoor groots aankondigde dat hij een film gaat maken met zoon Arjun Kapoor, komt nu ook het nieuws dat hij werkt aan een film waarin zijn dochter Jhanvi Kapoor de hoofdrol zal spelen.

Jhanvi maakte vorig jaar haar debuut in Bollywood met de film Dhadak. En sindsdien is haar agenda helemaal volgeboekt. Zij werkt momenteel aan de biopic over het leven van Gunjan Saxena, de film Roohi Afza, de webseries Ghost Stories en Dostana 2. En daarna gaat ze samen met haar vader werken aan de film Bombay Girl.

“Het wordt ongetwijfeld een speciaal project voor haar en haar vader. Ze komen immers voor het eerst samen. Jhanvi zal voor de rol in ieder geval een metamorfose ondergaan. Het is een coming-of-age verhaal over een rebelse tiener. Jhanvi is erg enthousiast over de rol, want deze staat echt haaks op de rest van haar rollen”, aldus een vriend van de familie.

Vader Boney Kapoor kijkt ook erg uit naar de samenwerking met zijn dochter. “Ik ben erg enthousiast over de film. Jhanvi krijgt hiermee de mogelijkheid om iets totaal anders te doen dan wat ze al doet en heeft gedaan.”

“Wanneer een ouder met zijn of haar kinderen werkt is dat uiteraard een emotionele ervaring. Hetzelfde geldt voor mij. Ik was net zo enthousiast toen ik mijn samenwerking met Arjun aankondigde.”

Bombay Girl is geschreven en wordt tevens geregisseerd door Sanjay Tripaathy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.