Bollywood acteur Akshay Kumar is teleurgesteld dat grote namen alleen solo-projecten willen doen

Bollywood acteur Akshay Kumar is teleurgesteld dat grote namen alleen solo-projecten willen doenBollywood acteur Akshay Kumar kent vele kassuccessen waar hij de enige acteur van zijn kaliber was. Maar naast deze solo films, is hij ook regelmatig te zien in films waarin hij samenwerkt met andere grote namen uit Bollywood. Zo was hij in Mission Mangal te zien naast Vidya Balan, Taapsee Pannu en Sonakshi Sinha. Binnenkort is hij te zien in Housefull 4, samen met Bobby Deol en Riteish Deshmukh. Hij geniet van deze films en vindt het jammer dat grote namen van de huidige generatie van acteurs er niet voor open staat om samen te werken met andere grote namen.

“Om heel eerlijk te zijn en zonder namen te noemen, begrijpen acteurs in Bollywood nog steeds niet dat ze een film moeten doen waarin twee of drie grote namen zitten. Ze doen het niet. Ik heb geprobeerd om erachter te komen wat de reden is, maar iedereen wil een solo-project doen.”

“Mijn generatie was regelmatig te zien in films waar meerdere grote namen in zaten. Vandaag de dag willen twee acteurs nauwelijks met elkaar samenwerken. En wanneer ze het doen dan is dat pas na herhaalde verzoeken. Dit gebeurt niet in Hollywood. Het is heel triest.”

“Het maakt namelijk niet uit hoeveel grote namen in een film zitten. Het is belangrijker om te weten wat je rol is, de impact daarvan en dat je deel uitmaakt van een goede film. Ik weet niet of het onzekerheid is of iets anders. Ik begrijp het in ieder geval niet”, aldus Akshay Kumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.