Bekijk de danceoff tussen Bollywood acteurs Hrithik Roshan en Tiger Shroff

Bekijk de danceoff tussen Bollywood acteurs Hrithik Roshan en Tiger ShroffDe langverwachte danceoff video tussen Bollywood acteurs Hrithik Roshan en Tiger Shroff is eindelijk uit en is getiteld Jai Jai Shiv Shankar.

De actiefilm War brengt voor het eerst deze twee acteurs bij elkaar. En dan kun je er niet omheen om een nummer te componeren waarbij je beide heren naast elkaar op de dansvloer plaatst.

War wordt een visueel spektakel in 4D waarin we zowel Hrithik als Tiger adembenemende stunts zullen zien uitvoeren. De film wordt nu al gezien als de grootste entertainer van het jaar.

Regisseur Siddharth Anand is nerveus en enthousiast. “Wanneer je twee van de grootste en de beste actie-supersterren van India in één film brengt en ze tegen elkaar uitspeelt, heb je een titel nodig die de belofte van een enorme confrontatie rechtvaardigt. Hrithik en Tiger zullen woest en genadeloos zijn en het publiek zal willen zien wie hier als de winnaar uitkomt. WAR is de enige titel die deze grote belofte kan waarmaken en het rechtvaardigt het niveau van een actiespektakel dat de film wil laten zien.”

De film War staat gepland voor een release op 2 oktober.

Bekijk de video:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.