Bollywood acteur Sooraj Pancholi over het verlies van Jiah Khan

Bollywood acteur Sooraj Pancholi over het verlies van Jiah KhanHet is meer dan zes jaar geleden dat Bollywood actrice Jiah Khan stierf. Sindsdien vecht Sooraj Pancholi, haar vriend in die tijd, tegen een zaak dat is ingediend door de moeder van Jiah. De zaak loopt nog steeds, maar Sooraj sprak onlangs voor het eerst over de zaak en situatie.

“Na mijn arrestatie werd ik in een afgelegen cel geplaatst. Je hebt geen contact met niemand en je krijgt zelfs geen kranten. Ik was helemaal verdoofd. Op dat moment deed niets ertoe. Ik bleef maar denken dat ik iemand had verloren van wie ik erg veel hield.”

Sooraj vertelde ook waarom hij al die jaren heeft gezwegen. “Ik heb eigenlijk gezwegen omdat ik die familie respecteer. Ik respecteer wat die familie heeft meegemaakt. Maar de media zijn erg onverantwoordelijk geworden. Het gaat hen alleen maar om de kijkcijfers.”

“Er zijn momenten geweest tijdens de hoorzittingen dat het in mijn voordeel lag. Daar waren veel journalisten bij aanwezig. Toen ik vroeg: Wil je dit schrijven? werd er geweigerd. Er werd mij verteld dat ze dit niet zouden doen, want het is een positief verhaal en dat levert geen lezers/kijkers op. Het is oneerlijk, maar de tijd zal het zeggen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.