Bollywood acteur Aditya Pancholi beschuldigd van verkrachting

Bollywood acteur Aditya Pancholi beschuldigd van verkrachtingBollywood acteur Aditya Pancholi wordt beschuldigd van verkrachting. De politie in Mumbai neemt de zaak serieus. De vermeende verkrachting zou tien jaar geleden hebben plaatsgevonden. De aangifte werd destijds gedaan door een actrice, die niet genoemd wil worden.

De woordvoerder van de politie, Manjunath Shinge, bevestigde het nieuws maar wilde verder niet in detail treden.

Aditya Chopra heeft gereageerd op de beschuldiging. “De waarheid komt altijd boven water. Dit is een vooropgezet plan om een valse verkrachtingszaak tegen mij te beginnen. Alles wat ik hierover wil zeggen is dat wanneer sommige vrouwen de wet misbruiken om iemand te beschuldigen, wat gebeurt er dan met echte slachtoffers? Dit is een valse beschuldiging en de tijd zal het leren. Het recht zal zegevieren. En wat gebeurt er wanneer wordt vastgesteld dat er geen sprake was van verkrachting? Welke stappen zal de politie dan ondernemen? Gaan ze haar een gevangenisstraf opleggen?”

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aangifte van de actrice.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.