Bollywood acteur Arjun Kapoor laat zich niet weerhouden door flops

Bollywood acteur Arjun Kapoor laat zich niet weerhouden door flopsBollywood acteur Arjun Kapoor wordt gewaardeerd om zijn onconventionele filmkeuzes en hoewel zijn recente films allemaal zijn geflopt, laat hij zich niet beïnvloeden door die resultaten.

Tijdens de trailerpresentatie van zijn nieuwste film India’s Most Wanted zei Arjun dat flops een wake-up call zijn die je ertoe dwingen om beter je best te doen en harder te werken.

“Sommige keuzes die je al acteur maakt gaan fout, maar je leeft en leert. Ik wil goed werk doen. Ik ben blij als ik hoor dat mijn fans in mij geloven. Maar zonder misbruik te maken van de situatie, heb ik mezelf altijd als een underdog beschouwd.”

“Het publiek heeft mij gewaardeerd en geaccepteerd. Ik sta hier vandaag omdat zij geld betalen om onze films te bekijken. Soms doen ze dat niet en dat overkomt de beste onder ons. Dat is een signaal voor ons om harder te werken en betere keuzes te maken. Het is een harde wereld en je overleeft geen 15 of 20 jaar zonder overtuiging in je werk en zonder de liefde en steun van het publiek. Ik hoop dat mensen mij blijven steunen.”

De film India’s Most Wanted is geïnspireerd door ware gebeurtenissen. Het vertelt het verhaal van een van de grootste geheime undercover operaties in India, waarbij vijf onwaarschijnlijke helden op jacht gaan om een van de meest gevaarlijkste terroristen van India op te pakken.

Bekijk de trailer.

India’s Most Wanted staat gepland voor een release op 24 mei 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.