Bollywood actrice Preity Zinta klaar voor comeback?

Bollywood actrice Preity Zinta klaar voor comeback?Bollywood actrice Preity Zinta was voor het laatst te zien in de film Ishkq in Paris. Deze film flopte en haar carrière kwam op een laag pitje te staan. Maar volgens de laatste berichten is ze in gesprek met filmmakers en hoopt ze binnenkort haar comeback te maken.

Na Ishkq in Paris was Preity nog te zien in cameo’s in de films Happy Ending en Welcome to New York. Daarnaast is recent een oude film van haar, Bhaiaji Superhit, uitgebracht. Deze film lag jarenlang op de plank omdat er financiële problemen waren om de film op grote schaal uit te brengen. Maar ook deze film flopte.

Fans wachten nu al ruim vijf jaar op een volwaardige terugkeer van de populaire actrice. En wellicht wordt het wachten beloond. De 44-jarige actrice werd recent gespot met castingregisseur en filmregisseur Mukesh Chhabra. Mukesh werkt momenteel aan de Bollywood remake van de Hollywood hit The Fault in Our Stars. Het gerucht gaat dat hij haar een rol heeft aangeboden in deze film.

Mukesh wilde zelf niets loslaten over deze ontmoeting. Wij houden je op de hoogte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.