Bollywood acteurs Saif Ali Khan en Jacqueline Fernandez in Aankhen 2?

Bollywood acteurs Saif Ali Khan en Jacqueline Fernandez in Aankhen 2?Geruchten over de cast van de Bollywood film Aankhen 2 doen al maanden de ronde, zo niet jaren. Bollywood acteur Amitabh Bachchan de enige die inmiddels heeft getekend voor de film. Volgens de laatste geruchten komen daar Saif Ali Khan en Jacqueline Fernandez bij.

Regisseur Anees Bazmee wilde Saif heel erg graag hebben in deze film. “Anees wil al jaren samenwerken met Saif, maar het komt er steeds niet van. Nu heeft hij Saif opnieuw benaderd voor de tweede hoofdrol naast Amitabh Bachchan. De rol komt enigszins overeen met de rol die Akshay Kumar vertolkte in het origineel. Saif was in ieder geval razend enthousiast over het script. De volgende stap volgt binnenkort.”

De producenten van de film wilden iemand die jonger is dan Amitabh, maar absoluut geen jeugd. Ze hoopten op een acteur van 40 jaar en ouder en Saif past precies in dat beeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.