Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film Kalank

0

Bekijk de eerste trailer van de Bollywood film KalankBekijk de eerste trailer van de langverwachte Bollywood film Kalank.

Dit familiedrama speelt zich af in de jaren 40, nog voordat India onafhankelijk werd. Zowel de makers als de cast willen niets onthullen over de inhoud. Het enige dat bekend is is dat de film draait om turbulente relaties en eeuwige liefde.

De film, met in de hoofdrollen Sanjay Dutt, Madhuri Dixit, Alia Bhatt, Varun Dhawan, Sonakshi Sinha, Aditya Roy Kapoor en Kunal Khemu, is geregisseerd door Abhishek Varman en staat gepland voor een release op 17 april.

Bekijk de trailer van Kalank en laat ons weten wat je ervan vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.