Bollywood producent Boney Kapoor beschuldigd van ongepast gedrag

Bollywood producent Boney Kapoor beschuldigd van ongepast gedragFilmproducent Boney Kapoor wordt beschuldigd van ongepast gedrag nadat een video van hem verscheen waarin hij op ongepaste wijze omgaat met Bollywood actrice Urvashi Rautela.

Boney ontmoette de actrice bij een bruiloftsreceptie waar ze samen op de foto gingen. Na afloop zien we dat Boney haar aanraakt op haar achterste. Hij wordt door het publiek uitgemaakt als een walgelijke man. En er worden vragen gesteld waarom de actrice nog niet heeft gereageerd op het voorval.

Een van reacties op sociale media: “Dit is dus hoe een casual seksuele aanranding eruit ziet.” Een ander bestempelde het als walgelijk gedrag en een persoon zei het volgende: “Als het een andere gewone man was geweest, had ze hem allang een klap verkocht. Maar het is duidelijk dat deze regels niet gelden voor zo’n bekende producent.”

Urvashi Rautela reageerde vanmorgen geschokt op het nieuws. “Ik ben ontsteld en geschokt door al deze reacties op de video. Het maakt mij extreem ongelukkig en ellendig, omdat men vaak niet nadenkt voordat er dingen worden opgeschreven. Een beschuldiging kan de reputatie van iemand vernietigen.” Ze heeft iedereen verzocht om te stoppen met deze berichten te plaatsen. “Ik heb ontzettend veel respect voor hem”, voegt ze toe.

Bekijk de video en oordeel zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.