Bollywood actrice Shraddha Kapoor tekent voor Baaghi 3

Bollywood actrice Shraddha Kapoor tekent voor Baaghi 3Na Baaghi in 2016 keert Bollywood actrice Shraddha Kapoor terug voor het derde deel in de franchise. De 31-jarige deelde het nieuws in een interview.

“Ik ben superblij dat ik mag terugkeren om deel uit te maken van de Baaghi-familie. Baaghi was een geweldige ervaring en gedenkwaardige film voor mij. Dit wordt mijn derde film met Sajid Nadiadwala, tweede met Tiger en eerste met Ahmed. Het is script is geweldig en ik kijk uit naar de opnames.”

Producent Sajid Nadiadwala is blij met de terugkeer van Shraddha. “Het hele team is blij. Tiger en Shraddha passen goed bij elkaar en deze combinatie was zeer geliefd bij het publiek. Ik ben er van overtuigd dat het publiek ook uitkijkt om dit paar opnieuw op het witte doek te zien.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.