Bollywood componist Amaal Malik: “Anu Malik beschouw ik niet als familie”

Bollywood componist Amaal Malik: "Anu Malik beschouw ik niet als familie"Nadat Bollywood componist Anu Malik werd beschuldigd van seksueel misbruik is er niet veel gemeld over het voormalige jurylid van het programma Indian Idol. Maar in een recent interview doet zijn neefje Amaal Malik een schokkende uitspraak.

Amaal heeft voor heel wat ophef gezorgd door te zeggen dat hij Anu niet beschouwd als deel van zijn naaste familie. “Toen het naar buiten kwam was het zeker vernederend voor de familie. Maar wat nog belangrijker is, ik dat mijn familie bestaat uit vier personen. Buiten die vier personen beschouw ik niemand als familie. Hij heeft zijn eigen familie en het was best een moeilijke tijd voor hen.”

Dat is een uitspraak dat het imago van de familie Malik niet goed zal doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.