Bollywood starkid Jhanvi Kapoor uit bewondering voor Anushka Sharma

Bollywood starkid Jhanvi Kapoor uit bewondering voor Anushka SharmaIn Bollywood word je als nieuwkomer constant vergeleken met andere debutanten. En daarna word je gedurende je hele carrière vergeleken met je collega’s. In een business waar de showbizzbladen smullen van verhalen over ruzies tussen actrices wil Jhanvi daar niets over weten.

“Waarom moet het publiek altijd kiezen tussen twee acteurs of twee actrices? Kunnen we elkaar niet gewoon respecteren en zeggen zij is mooi en ik ook? En waarom krijgen alleen actrices deze vraag. Ishaan krijgt dit soort vragen nooit.”

“Ik denk dat dit soort nieuws met een goed gevoel geeft. Ik begrijp niet dat mensen genieten van ruzies. Dat is gewoon vreemd. Het is allemaal niet zo dramatisch.”

Op de vraag voor wie zij veel bewondering heeft hoeft Jhanvi niet lang na te denken. “Anushka Sharma. Ze is echt een zeer respectvolle dame. Dat vind ik ook van Deepika Padukone, Sonam Kapoor en anderen. Maar er is gewoon iets aan Anushka Sharma dat mij aanspreekt. Mijn moeder zei ook altijd dat Anushka een zeer waardig persoon is. Ze is gewoon heel erg direct en correct. Dat vind ik echt leuk aan haar.”

Jhanvi werkt momenteel aan de film Takht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.