Bollywood actrice Sonam Kapoor Ahuja ziet vader als vangnet

0

Bollywood actrice Sonam Kapoor Ahuja ziet vader als vangnetBollywood actrice Sonam Kapoor Ahuja is altijd openhartig geweest over haar keuzes in films. Hoewel veel van die keuzes niet hebben geresulteerd in successen geeft ze toe dat ze zich daar niet druk om maakt. Ze heeft namelijk een vangnet en dat is haar vader Anil Kapoor.

“Ik heb het gevoel dat ik een vangnet heb. Mijn vader is er altijd voor mij. Dus ik kan het mij permitteren om te experimenteren. Maar ik voel mij ook verantwoordelijk. Ik weet dat er verwachtingen zijn en ik probeer ook te voldoen aan die verwachtingen.”

“Mijn keuzes zijn niet dapper of gewaagd, maar het zijn gewoon keuzes. Ik heb gewoon meer keuzevrijheid vanwege mijn vader. En aangezien ik dat heb, moet ik er ook gebruik van maken”, aldus Sonam.

Sonam is op 1 februari te zien in de film Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga met Anil Kapoor, Juhi Chawla en Rajkummar Rao.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.