Bollywood acteur SRK praat mond voorbij over Aamir Khan’s Mahabharata

Bollywood acteur SRK praat mond voorbij over Aamir Khan's MahabharataAl maanden wordt gespeculeerd over het grote project waar Bollywood acteur Aamir Khan hele grote films voor weigerde. Aamir zelf zei dat hij het idee heeft om de Mahabharata nieuw leven in te blazen, maar recent waren er toch twijfels over de grootte van het project. Kan Aamir dat wel aan? Shah Rukh Khan sprak in een recent interview zijn mond voorbij over dit grote project en maakte ook nog eens een onthulling.

“Ondanks alle geruchten is het project niet in de ijskast beland. Aamir Khan is bezig met de voorbereidingen voor de Mahabharata. En hij is niet alleen de producent. Aamir zal tevens de hoofdrol op zich nemen en is te zien als Krishna.”

Als dit niet het nieuws van het jaar is, dan weten wij het ook niet meer.

De vraag is nu wie zal te zien zijn in de rol van Arjun en wie zal de rol van Draupadi gaan vertolken?
Wie zou jij graag in die rollen willen zien?

1 REACTIE

  1. Ik zou graag Amitabh Bachan in de rol van Draupadi zien en Priyanka Chopra in de rol van Arjun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.