Bollywood starkid Ahan Shetty maakt debuut in film van Milan Luthria

Bollywood starkid Ahan Shetty maakt debuut in film van Milan LuthriaBollywood regisseur Milan Luthria is gekozen om het grote debuut van Ahan Shetty te regisseren. Het gaat hier om de remake van de Telugu hit RX100.

“Aan het hoofd staan van de remake van een cultfilm als RX100 is om verschillende redenen een geweldige uitdaging. De film markeert het debuut van de zeer charismatische Ahan Shetty. Daarnaast is het een zeer meeslepend en spookachtig verhaal dat schreeuwt om een Hindi-remake. En uiteraard is het een eer om te werken met producent Sajid Nadiadwala. Hij is de perfecte steun voor een regisseur. Ik kan niet wachten om te beginnen aan deze film!”, aldus Milan.

Ook Sajid is zeer blij met Milan en Ahan. “Wij geloven als bedrijf dat je aanstormend talent de kans moet geven. Ik heb Ahan zien groeien en ik voel dat hij er klaar voor is. Iedere keer wanneer ik nieuw talent introduceer neem ik de volledige verantwoordelijkheid van de start op mij. Het is alsof het om je eigen kind gaat.”

“Ik ben blij dat Milan aan het stuur staat. Actie en drama zijn de genres waarin hij schittert. En ik ben ervan overtuigd dat Ahan in veilige handen is”, voegt Sajid toe.

1 REACTIE

  1. DIT IS ALLEEN BELANGRIJK NIEUWS VOOR MENTAALZIEKE,ZICHZELF VERLOOCHEND, ONDERKRUIPERIG EN IN DROOMWERELD LEVENDE INDIERS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.