Bollywood acteur Arjun Rampal maakt in 2019 zijn digitale debuut

Bollywood acteur Arjun Rampal maakt in 2019 zijn digitale debuutBollywood acteur Arjun Rampal heeft zijn digitale debuut aangekondigd. Hij speelt de hoofdrol in de webserie The Final Call.

De webserie is gebaseerd op het book I Will Go With You van auteur Priya Kumar. Arjun is erg enthousiast en kan niet wachten tot de release. “Het is een prachtige ervaring om hier deel van uit te mogen maken. Het boek is erg speciaal en je zult mij in een compleet nieuwe look.”

The Final Call staat gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2019. De serie neemt het publiek mee op een ongelooflijke reis van leven en dood. Het boek heeft al vele goede recensies ontvangen. Zee5, het digitale platform dat de webserie produceert, hoopt het succes te kunnen evenaren en de ervaring voor kijkers net zo boeiend en meeslepend te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.