Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft spijt van vroege carrièrestart

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft spijt van vroege carrièrestartBollywood actrice Kareena Kapoor Khan onthulde recent tijdens een radioprogramma dat als zij opnieuw de keuze had, ze haar carrière op een later moment van start zou laten gaan. Ze heeft er een beetje spijt van dat ze zo vroeg is begonnen.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik veel te vroeg ben begonnen. Ik had iets later moeten beginnen. Op mijn zeventiende nam ik een zeer impulsief besluit en begon direct met acteren. En dat terwijl ik eigenlijk had moeten studeren.”

Ze voegt toe dat ze het voor haar zoontje Taimur anders gaat aanpakken. “Vandaag de dag is het zeer belangrijk om te studeren. Ik had ook een diploma kunnen hebben. Daarna had ik ook aan mijn acteercarriere kunnen beginnen. Ik kan niet meer terug. Maar ik zal Taimur ervan overtuigen om een opleiding te kiezen en deze af te ronden voordat hij überhaupt iets wil gaan doen in zijn leven. Na zijn studie mag hij doen wat hij wil. Dat is zijn keuze. Maar ik zal hem zeker pushen om zijn studie af te maken, want dat is een ding waar ik spijt van heb.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.